|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tlusta cera z krostkami na policzkach
Hej dziewczyny. Na policzkach mam takie czerwone krosteczki, stosowalam rozne kremy ale po zadnych nie zniknely a czasami nawet sie nasilily. Obecnie na noc zmywam twarz zelem La roche-posay effaclar i uzywam kremu tez La roche-posay effaclar duo. Na dzien stosuje krem nawilzajacy. Te krostki mam juz od paru lat i nic mi na nie nie pomaga, nie wiem juz co mam stosowac zeby zniknely. Cere mam strasznie tlusta, rano jak sie obudze to wyglada jakbym ja maslem wysmarowala i przez caly dzien jest tak samo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tlusta cera z krostkami na policzkach
Spróbuj to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html rewelacja! Tylko trzeba rzeczywiście stosować długo, żeby wiedzieć efekty.
Ja mam bardzo tłustą skórę i to jest dla mnie hit, a i przebarwienia zmniejszyły się o wiele ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja bym zastosowała taki krem jak dla dzieci typu sudocrem, allerco, zredukuje podrażnienie, po zasmarowaniu od razu zakrywa trochę zaczerwienienie, obsusza krostki.
![]() Edytowane przez kakarola Czas edycji: 2016-06-11 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
to co mogę ci polecić z wlasnego doswiadczenia, a widze ze skóre mamy podobną, to krem odzywczy z oeparol. używam go głównie na noc bo tez mam tustą cere i zauwazylam, ze o ile nawilze ja wieczorem to pozniej w dzien ona mniej sie przetluszcza. co jeszcze,zmniejszyl mi krostki, ja mam je glownie na czole ale tez takie male i i wstajace :< jak na razie to daje rade, moze w polączeniu z micelarem mam takie efekty, bo uzywam z tej samej serii, byl na promce dwupak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Przy problemach skórnych, trądziku ja polecam zabieg mikrodermabrazji, byłam i skóra zupełnie inaczej wygląda ;-) xxx
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-06-13 o 21:36 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Też mam tłustą cerę i wielu rzeczy już próbowałam. Muszę dać szansę dla tego aktywnego serum korygującego Anti-Age. Jeszcze nie próbowałam, a może akurat pomoże
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Idz do dermatologa...
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.