|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odstawiłam Cilest i czekam.........
Pytanko: kiedy powinnam sie zacząć niepokoić, jeśli przez około 2,5 roku brałam Cilest bez przerwy, odstawiła go w kwietniu 2004 roku i póki co, mimo starań, nie zachodzę w ciążę. Z informacji ogólnych- mam 22 lata, sądzę, że jestem zdrowa, mam problemy z miesiączkami, ponieważ okres pojawia się co drugi miesiąc. I tu mam drugie pytanie: czym to może byc spowodowane? torbiel? jakieś zrosty? moje ostatnie badanie ginekologiczne robione było we wrześniu i lekarz nie stwierdził nieprawidłowości.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odstawiłam Cilest i czekam.........
moz eprzydalyby sie testy płodnosci,czy w ogole masz owulacje to juz prawie 2 lata wiec mozna sie niepokoic,w ta regularnoscia okresow tez nie najlepiej.moze skonsultuj to z innym lekarzem powiedz o ciazy itp,powinnien skierowac cie na jakies badania.
powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
testy owulacyjne beda napewno przydatne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
cholera, pomerdało mi się, bo odstawiłam w 2005 roku, ach, jak ten czas leci.....
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
to w takim ukladzie jak narazie nie masz powodow do obaw!lekarze ginekolodzy mowia ze nir nalezy sie martwic jesli kobieta nie zachodzi w ciaze do roku czasu.po roku nieudanych prob nalezy udac sie do ginekologa bo wtedy moze to swiadczyc o jakis komplikacjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.