|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kursy kosmetyczne Rzeszów
siemka, doradzi a raczej poleci mi ktoś naprawdę konkretne kursy kosmetyczne typu robienia paznokci, make up w RZESZOWIE??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: kursy kosmetyczne Rzeszów
Nie patrz przy zawodowych szkoleniach na lokalizację, tylko na poziom szkół. Też zrobiłam kawał drogi do Wawy, ale zdecydowanie było warto. Siedziałam tam kilka tygodni. Zazwyczaj szkoły ogarniają też noclegi - patrz na poziom nauczania. Nie ma co robić głupich oszczędności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: kursy kosmetyczne Rzeszów
Warszawa. Zdecydowanie. I tu chodzi tylko i wyłącznie o poziom kształcenia. Moja siostra zrobiła kurs wizażu w Veronie. Bardzo sobie chwalila atmosferę, instruktorow i ogolnie zajęcia- zwlaszcza praktyczne, z modelkami. sam kurs kosztował koło 2 tys. Ale warto. Jeżeli nie stać Cię na kurs w stolicy możesz poszukać szkół na pf, olx, pracuj. pl, gowork albo http://opiniafirm.pl . Wiem ze wlasnie sporo osob wybiera kursy z go worka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.