|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poszukiwany ortodonta z Katowic!!
Witam,
poszukuje ortodonty, ktory jeszcze 5 lat temu pracowal w HELPie w Katowicach, gdy HELP byl jeszcze przy PKSie. Niestety nie wiem jak sie nazywal, ale wiem, ze byl szczuply, troche lysawy i w okularach. Jesli ktos kojarzy jego nazwysko albo to, gdzie teraz przyjmuje to bede wdzieczna za kazda informacje ![]() Moze dodam, ze jesli nikt go nie bedzie kojarzyl to czy mozecie mi polecic innego, dobrego i sprawdzonego ortodonte z okolic Katowic, Rybnika, Zabrza i Gliwic?? Tylko, zeby na pierwsza wizyte nie trzeba bylo czekac 4 miesiace jak do dr Tarnawskiego z Zabrza, bo zalezy mi na czasie ![]() ![]()
...nim w kołowrotku pęknie nić... Edytowane przez chalkeja Czas edycji: 2008-08-29 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwany ortodonta z Katowic!!
Hej. Ja równiez jestem z Żor i właśnie zapisałam sie na pierwsza wizyte u ortodonty. Do doktor Wieczorek, przyjmuje w Rybniku na ulicy Bylych wiezniow politycznych 4. Polecila mi ja moja dentystka. Wczoraj tam dzwonilam a wizyte mam juz 11 wrzesnia w czwartek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edit: Doktor nie przyjmuje na razie nowych pacjentów. Ma ich w tym momencie 2500 i ciężko mu wygospodarować czas dla kolejnych... Edytowane przez Marilyn Czas edycji: 2008-09-22 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej,
ja chodzę do doktora Musiała w Katowicach, na Warszawskiej. Trafiłam przez kolegę ze studiów, który się u niego leczył i wg mnie lekarz zdziałał cuda(co prawda wtedy jeszcze nie miałam pojęcia o współczesnej ortodoncji) Jak dla mnie dośc drogi, ale wolałam nie oszczędzać na tym. Co do jakości to ja sobie Go chwalę, na sylwestra mam mieć ściągany aparat stały... ![]() Radzę zadzwonic i spytac o termin wizyty. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wogole jestem zdziwiona strasznie mila obsluga, kiedy tam nie dzwonie to mila pani odpowiada mi na wszystkie moje pytania ![]() Poki co najadam sie czekolady na zapas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej.
A wiec jestem po pierwszej wizycie. Nie placilam za nia nic-to byla tylko konsultacja. Zrobiono mi zdjecia, za ktore placilam 35 pln. Potem wrocilam do gabinetu i Pani Doktor powiedziala mi jak bedzie wygladalo leczenie, jesli sie zdecyduje. Musialabym usunac 5 i 4 na dole i dwa na gorze, ale nie pamietam jakie dokladnie. Pomimo tego, że na gorze mam prosciutenkie zabki to tez musialabym miec zalozony aparat zeby dopasowac oba luki. Koszt jednego luku 1400 pln, wizyta z jednym łukiem 50, z dwoma 100 pln. Musze isc do dentysty zdjąć kamieć i wyleczyc przyzebie, mam jakis stan zapalny, a to dlatego ze mam odkryte szyjki zebowe. Jesli sie zdecyduje na leczenie to mam zapisac sie na kolejna wizyte i wtedy dostane juz skierowanie na ekstrakcje zebow. Mam mieszanie uczucia... Nie bylam przygotowana na dwa luki, na aparat zarabiam sama podczas wakacji i zwyczajnie mi nie wystarczy na wszytskie koszty. Z drugiej strony wiem ze jak teraz odpuszcze to juz pewnie nie odwaze sie nigdy go zalozyc.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
tez kiedys chodzilam do Musiala. Ale do ojca. Teraz z tego co wiem to przeszedl juz na emeryture
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Halkeja daj znac na co i kogo sie zdecydowalas ![]() Ja dzis umowilam sie na usuwanie kamienia i dostalam plyn ktory po dwoch tygodniach powinien mi pomoc ![]() ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2008-09-17 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
sajkolidżist
|
Podbijam, dodaja, założyłaś w końcu aparat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witam, odswieżam temat. Może ktoś polecić dobrego ortodontę z Katowic lub okolic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
dołączam się do pytania
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
sajkolidżist
|
Ja już jestem po przygodzie z aparatem - ostatecznie dojeżdżałam do Wisły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
dr Stanisław Musiał z ul. Warszawskiej nie należy do najtańszych, ale za to jest godny polecenia. W 1,5 roku uratował moje zęby po nieudolnym leczeniu przez 4 lata u dr Marcina Chromy z Gliwic...
Od ponad roku nie noszę aparatu i nic się złego z zębami nie dzieje, więc z czystym sumieniem polecam ![]()
...nim w kołowrotku pęknie nić... Edytowane przez chalkeja Czas edycji: 2015-12-13 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej, hej
![]() Czekam na Wasze opinie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.