Poszukiwany ortodonta z Katowic!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-28, 11:32   #1
chalkeja
Przyczajenie

GG do chalkeja

Poszukiwany ortodonta z Katowic!!

Witam,
poszukuje ortodonty, ktory jeszcze 5 lat temu pracowal w HELPie w Katowicach, gdy HELP byl jeszcze przy PKSie. Niestety nie wiem jak sie nazywal, ale wiem, ze byl szczuply, troche lysawy i w okularach. Jesli ktos kojarzy jego nazwysko albo to, gdzie teraz przyjmuje to bede wdzieczna za kazda informacje

Moze dodam, ze jesli nikt go nie bedzie kojarzyl to czy mozecie mi polecic innego, dobrego i sprawdzonego ortodonte z okolic Katowic, Rybnika, Zabrza i Gliwic?? Tylko, zeby na pierwsza wizyte nie trzeba bylo czekac 4 miesiace jak do dr Tarnawskiego z Zabrza, bo zalezy mi na czasie Z gory dziekuje za pomoc

Edytowane przez chalkeja
Czas edycji: 2008-08-29 o 19:50
chalkeja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 13:55   #2
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Poszukiwany ortodonta z Katowic!!

Hej. Ja równiez jestem z Żor i właśnie zapisałam sie na pierwsza wizyte u ortodonty. Do doktor Wieczorek, przyjmuje w Rybniku na ulicy Bylych wiezniow politycznych 4. Polecila mi ja moja dentystka. Wczoraj tam dzwonilam a wizyte mam juz 11 wrzesnia w czwartek koszt wizyty 50 pln plus 35 na zdjecia ktore robia na miejscu Pozdrawiam.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 14:34   #3
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chalkeja Pokaż wiadomość
Witam,
poszukuje ortodonty, ktory jeszcze 5 lat temu pracowal w HELPie w Katowicach, gdy HELP byl jeszcze przy PKSie. Niestety nie wiem jak sie nazywal, ale wiem, ze byl szczuply, troche lysawy i w okularach. Jesli ktos kojarzy jego nazwysko albo to, gdzie teraz przyjmuje to bede wdzieczna za kazda informacje

Moze dodam, ze jesli nikt go nie bedzie kojarzyl to czy mozecie mi polecic innego, dobrego i sprawdzonego ortodonte z okolic Katowic, Rybnika, Zabrza i Gliwic?? Tylko, zeby na pierwsza wizyte nie trzeba bylo czekac 4 miesiace jak do dr Tarnawskiego z Zabrza, bo zalezy mi na czasie Z gory dziekuje za pomoc
Dobry lekarz to i pacjenci się ustawiają w kolejce kilkumiesięcznej
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 15:42   #4
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Marilyn Pokaż wiadomość
Dobry lekarz to i pacjenci się ustawiają w kolejce kilkumiesięcznej
Niekoniecznie, ale zwykle tak jest Ja bede mogla powiedziec cos o tej Pani doktor z Rybnika w czwartek jak pojade na pierwsza wizyte. Jak dla mnie dobrze na poczatek bo ceny nizsze niz sie spodziewalam
Stary 2008-09-02, 18:28   #5
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, ale zwykle tak jest Ja bede mogla powiedziec cos o tej Pani doktor z Rybnika w czwartek jak pojade na pierwsza wizyte. Jak dla mnie dobrze na poczatek bo ceny nizsze niz sie spodziewalam
Ale ja wiem, ze jest dobrym lekarzem, bo jestem jego pacjentką

Edit: Doktor nie przyjmuje na razie nowych pacjentów. Ma ich w tym momencie 2500 i ciężko mu wygospodarować czas dla kolejnych...

Edytowane przez Marilyn
Czas edycji: 2008-09-22 o 23:44
Stary 2008-09-03, 19:10   #6
chalkeja
Przyczajenie

GG do chalkeja

Cytat:
Ja bede mogla powiedziec cos o tej Pani doktor z Rybnika w czwartek jak pojade na pierwsza wizyte.
W takim razie czekam z niecierpliwościa na relacje Dzis dzwonilam do dr Musiała z Katowic, podobno jest dobry, ale ceny kosmiczne... Za wizyte bierze 150-200 zł w zaleznosci od leczenia... Dla mnie to niestety troche za duzo :/
Stary 2008-09-04, 10:55   #7
syrenka27
Przyczajenie

Hej,
ja chodzę do doktora Musiała w Katowicach, na Warszawskiej. Trafiłam przez kolegę ze studiów, który się u niego leczył i wg mnie lekarz zdziałał cuda(co prawda wtedy jeszcze nie miałam pojęcia o współczesnej ortodoncji)
Jak dla mnie dośc drogi, ale wolałam nie oszczędzać na tym.
Co do jakości to ja sobie Go chwalę, na sylwestra mam mieć ściągany aparat stały... )
Radzę zadzwonic i spytac o termin wizyty.

Powodzenia.
syrenka27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-05, 13:54   #8
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
W takim razie czekam z niecierpliwościa na relacje Dzis dzwonilam do dr Musiała z Katowic, podobno jest dobry, ale ceny kosmiczne... Za wizyte bierze 150-200 zł w zaleznosci od leczenia... Dla mnie to niestety troche za duzo :/
W takim razie w czwartek zdam relacje, jak zdazy to przed praca
Wogole jestem zdziwiona strasznie mila obsluga, kiedy tam nie dzwonie to mila pani odpowiada mi na wszystkie moje pytania

Poki co najadam sie czekolady na zapas
Stary 2008-09-11, 10:45   #9
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Hej.
A wiec jestem po pierwszej wizycie. Nie placilam za nia nic-to byla tylko konsultacja. Zrobiono mi zdjecia, za ktore placilam 35 pln. Potem wrocilam do gabinetu i Pani Doktor powiedziala mi jak bedzie wygladalo leczenie, jesli sie zdecyduje. Musialabym usunac 5 i 4 na dole i dwa na gorze, ale nie pamietam jakie dokladnie. Pomimo tego, że na gorze mam prosciutenkie zabki to tez musialabym miec zalozony aparat zeby dopasowac oba luki. Koszt jednego luku 1400 pln, wizyta z jednym łukiem 50, z dwoma 100 pln. Musze isc do dentysty zdjąć kamieć i wyleczyc przyzebie, mam jakis stan zapalny, a to dlatego ze mam odkryte szyjki zebowe. Jesli sie zdecyduje na leczenie to mam zapisac sie na kolejna wizyte i wtedy dostane juz skierowanie na ekstrakcje zebow. Mam mieszanie uczucia... Nie bylam przygotowana na dwa luki, na aparat zarabiam sama podczas wakacji i zwyczajnie mi nie wystarczy na wszytskie koszty. Z drugiej strony wiem ze jak teraz odpuszcze to juz pewnie nie odwaze sie nigdy go zalozyc....
Stary 2008-09-11, 15:56   #10
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej.
A wiec jestem po pierwszej wizycie. Nie placilam za nia nic-to byla tylko konsultacja. Zrobiono mi zdjecia, za ktore placilam 35 pln. Potem wrocilam do gabinetu i Pani Doktor powiedziala mi jak bedzie wygladalo leczenie, jesli sie zdecyduje. Musialabym usunac 5 i 4 na dole i dwa na gorze, ale nie pamietam jakie dokladnie. Pomimo tego, że na gorze mam prosciutenkie zabki to tez musialabym miec zalozony aparat zeby dopasowac oba luki. Koszt jednego luku 1400 pln, wizyta z jednym łukiem 50, z dwoma 100 pln. Musze isc do dentysty zdjąć kamieć i wyleczyc przyzebie, mam jakis stan zapalny, a to dlatego ze mam odkryte szyjki zebowe. Jesli sie zdecyduje na leczenie to mam zapisac sie na kolejna wizyte i wtedy dostane juz skierowanie na ekstrakcje zebow. Mam mieszanie uczucia... Nie bylam przygotowana na dwa luki, na aparat zarabiam sama podczas wakacji i zwyczajnie mi nie wystarczy na wszytskie koszty. Z drugiej strony wiem ze jak teraz odpuszcze to juz pewnie nie odwaze sie nigdy go zalozyc....
A analiza tele? Bo chyba nie wydała wyroku na zęby bez analizy cefalometrycznej?
Stary 2008-09-12, 11:53   #11
Sussie
Przyczajenie

tez kiedys chodzilam do Musiala. Ale do ojca. Teraz z tego co wiem to przeszedl juz na emeryture Pozniej zmienilam na dr.Fajt w KTW na os. Tysiaclecia. Nie powiem zeby byla tania, ale jest naprawde swietna! Chyba warto wydac troche wiecej pieniedzy i potem szczycic sie pieknym usmiechem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-13, 10:46   #12
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Marilyn Pokaż wiadomość
A analiza tele? Bo chyba nie wydała wyroku na zęby bez analizy cefalometrycznej?
Nie wydala zadnego wyroku. Mowila tylko czysto teoretycznie. Powiedziala ze mam nad wszystkim sie zastanowic bo to powazna decyzja i jesli sie zdecyduje to na kolejnej wizycie bedziemy dzialac dalej.

Halkeja daj znac na co i kogo sie zdecydowalas

Ja dzis umowilam sie na usuwanie kamienia i dostalam plyn ktory po dwoch tygodniach powinien mi pomoc Jutro dzwonie zeby umowic sie na kolejna wizyte. Życze wszytskim powodzenia w prostowaniu zabkow

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2008-09-17 o 14:32
Stary 2013-01-28, 21:32   #13
morsmordre
sajkolidżist

Podbijam, dodaja, założyłaś w końcu aparat?

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-01, 15:21   #14
aneta179
Przyczajenie

Witam, odswieżam temat. Może ktoś polecić dobrego ortodontę z Katowic lub okolic?
aneta179 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-09, 11:39   #15
kanaa
Raczkowanie

dołączam się do pytania
kanaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-09, 16:01   #16
morsmordre
sajkolidżist

Ja już jestem po przygodzie z aparatem - ostatecznie dojeżdżałam do Wisły

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-11, 17:25   #17
kanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ja już jestem po przygodzie z aparatem - ostatecznie dojeżdżałam do Wisły
o nie, dla mnie to za daleko
kanaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-13, 15:49   #18
chalkeja
Przyczajenie

GG do chalkeja

dr Stanisław Musiał z ul. Warszawskiej nie należy do najtańszych, ale za to jest godny polecenia. W 1,5 roku uratował moje zęby po nieudolnym leczeniu przez 4 lata u dr Marcina Chromy z Gliwic...
Od ponad roku nie noszę aparatu i nic się złego z zębami nie dzieje, więc z czystym sumieniem polecam

Edytowane przez chalkeja
Czas edycji: 2015-12-13 o 15:52
chalkeja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-03, 09:33   #19
cikolina1992
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do cikolina1992 GG do cikolina1992

Hej, hej Dziewczyny powiedzcie jaka podjęłyście decyzje i na kogo padł wybór co do ortodonty z Katowic, bo sama szukam dobrego i sprawdzonego lekarza. Słyszała któraś z Was o dr. Alicji Mol z Freshmedu w Katowicach? Ponieważ poniekąd zastanawiam sie nad tym właśnie gabinetem.

Czekam na Wasze opinie (taki uśmiech mi się marzy haha )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-21, 19:51   #20
annawiktoria123
Przyczajenie

Cytat:
dr Stanisław Musiał z ul. Warszawskiej nie należy do najtańszych, ale za to jest godny polecenia. W 1,5 roku uratował moje zęby po nieudolnym leczeniu przez 4 lata u dr Marcina Chromy z Gliwic...
Od ponad roku nie noszę aparatu i nic się złego z zębami nie dzieje, więc z czystym sumieniem polecam
nie nalezy do najtanszych tzn ile Cie kosztowalo leczenie?
annawiktoria123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości