|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Błagam pomocy :((
Witajcie kochani. Dziś jest dyskoteka i bardzo mi zależy na Niej, ale wyglądam jak dziecko. Chodzi mi o to, abyście, załączyły mi jakieś zdjęcia makijażu: oczu, ust, rzęs, no nie wiem, błagam pomóżcie
może jakieś upięcie włosów, abym wyglądała dorośle i oczywiście potrafiła sama dokonać tych przeóbek swojej twarzy. Dziękuję z góry.
Edytowane przez patra21 Czas edycji: 2006-03-11 o 09:01 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Błagam pomocy :((
Moim zdaniem wcale nie wygladasz jak dziecko
masz delikatna i subtelna urode,ktora podreslilabym w sposob stonowany tzn tak aby nie zgubic Twojego uroku.Nie wiem jakie lubisz kolory,jak chcialabys wygladac lub ubrac sie na dyskoteke?to juz kwestie indywidualne i trudno w ciemno cos radzic.Jezeli chodzi o makijaz to wybralabym wersje stonowana aczkolwiek postawilabym na podreslenie oczu.Przejrzyj moze Moje Makijaze a wsrod roznych propozycji dziewczyn cos mozesz wybrac dla siebie? ![]() Pewnie za duzo nie wnioslam ale ....bylabym daleka by robic z Ciebie "dorosla kobiete"kiedy masz w sobie duzo uroku i ciepla,jedynie podresliabym oczy i wymodelowala twarz polecic moge upiecie wlosow do gory by odslonily owal twarzy,moze jedynie puscic pare figlarncych kosmykow po bokach?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda nie wiem jak zamierzasz sie ubrać, ale załączę parę propozycji makijażu, może cos Cie zainspiruje
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się z Hexxaną. Nie postarzaj się, tylko podkreślij swoją subtelną urodę.
Moje propozycje : Dobrej zabawy
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Masz subtelną, delikatną urode
Ale ja dziecko to Ty nie wyglądasz! ![]() Podkreś oczy cemnym eyelinerem, jakieś fajne cienie np. beżowe/kremowe/brązy? I troche brokatu na powieki? Jakiś puder rozświetlający? Dużo zależy od tego jaką będziesz miała kreacje tego wieczoru ![]() Ja na Twoim miejscu poszłabym w rozpuszczonych włosach... Dużo gotowych makijaży znajdziesz w MM, albo wpisz do wyszukiwarki jakieś frazy dotyczące makijazu dyskotekowego i poszukaj tam. Oto link do wyszukiwarki: http://www.wizaz.pl/forum/search.php?f=11 Pozdrawiam i udanej imprezy życze! |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Kto Ci powiedział ze wyglądasz jak dziecko?! Moim zdaniem to bzdura
![]() Zajrzyj do tych wątków: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=makija%BF - oczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...hlight=fryzury - fryzurki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=usta - to też się może przydać Mam nadzieję ze pomogłam ![]() PZDR
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego,co wczesniej napisalam dodam,ze....swietnym dodatkiem do makijazu bylby puder rozswietlajacy lub brazujaco-rozswietlajacy;przydymion y makijaz oczu co Ty na to?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem trochę przesadzasz. A z drugiej strony przecież jesteś nastolatką, więc nie staraj się być bardziej dorosła niż jesteś. Ciesz się, że wyglądasz jak wyglądasz, bo mogę się założyć, że za parę lat będziesz robić wszystko, żeby wyglądać na młodszą niż wskazuje Twój wiek
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Brak mi tutaj zdjęcia ze zbliżeniem buzi tylko
Dziewczyny mają rację, masz delikatną urodę i nie warto jej chować po kilogramami tapety, która nie wiadomo jak Cię postarzy. Wybrałabym na Twoim miejscu którąś z propozycji makijażu Madli i zakupiłabym puderek brązujący albo połyskujący i nie żałowałabym go na imprezę Co do upięcia włosów to pytanie bardziej na forum fryzjerskie Tam napewno Ci coś doradzą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

może jakieś upięcie włosów, abym wyglądała dorośle i oczywiście potrafiła sama dokonać tych przeóbek swojej twarzy. Dziękuję z góry. 

masz delikatna i subtelna urode,ktora podreslilabym w sposob stonowany tzn tak aby nie zgubic Twojego uroku.Nie wiem jakie lubisz kolory,jak chcialabys wygladac lub ubrac sie na dyskoteke?to juz kwestie indywidualne i trudno w ciemno cos radzic.