|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podniecenie w nietypowych sytuacjach
Wcześniej nie zwracałam na to szczególnej uwagi, ale ostatnio zastanawiam się czy nie mam jakiś zaburzeń seksualnych. Chciałabym się zapisać na treningi bjj, ale boję się, że trening w parterze będzie powodował u mnie podniecenie i faceci to wyczują. Ogólnie w sytuacjach gdy mężczyzna jest blisko mnie odczuwam napięcie seksualne, nie mam na myśli sytuacji intymnych ale np. sam fakt, że np. siedzi koło mnie na łóżku. Nie byłoby to dziwne gdyby facet mi się podobał, ale często jest tak, że oni mnie nawet nie pociągają, nie mam ochoty na seks, ale sam fakt bliskości powoduje, że czuję podniecenie i najczęściej przy tym stres.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Podniecenie w nietypowych sytuacjach
Ja tak miałam jak byłam dziewicą, teraz tez mi się zdarza czasem, ale rzadko ;p. Może po prostu masz niezaspokojone potrzeby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Straciłam dziewictwo jakieś pół roku temu, ale nie wspominam tego dobrze. Od tamtego czasu stwierdzam, że jestem jakaś dziwna i nawet nie mam za bardzo ochoty na seks.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To jak objawia się u Ciebie wspomniane w pierwszym poście "napięcie seksualne" skoro mówisz, że nie masz ochoty na seks?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jedno nie wyklucza drugiego, jestem podniecona tzn czuję "pulsowanie" w okolicach intymnych, każda kobieta powinna wiedzieć o co chodzi, ale jest to reakcja wyłącznie ciała, mechaniczna, nie mam ochoty się kochać z facetem do którego nic nie czuję, a nawet jakbym czuła to też pewnie miałabym teraz opory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Kobiety potrafią rozdzielić podniecenie fizyczne i psychiczne. Będzie podniecona, ale nie będzie tego odczuwała tego w mózgu. U faceta jest to nie możliwe.
Tupnięte z subohmowego Softtipa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.