![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Miłość i MY Wizażanki :)
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() Otóz : Miałyscie cos takiego w swoim zyciu ze jakis czas krecili sie wokol was chlopacy ktorzy wam sie nie podobali... a chcieli z wami byc? ![]() Cały czas szukacie moze tego jedynego ksiecia z bajki? Jak to u was jest i z ta płcia przeciwna?? ![]() ![]() Czy wasz obecny chlopak od razu wam sie bardzo poodbał? czy ta milosc przyszla jakos z czasem ? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłość i MY Wizażanki :)
pierwsze pytanie- było tak kilka razy w moim życiu, oni chcieli a ja zupełnie nie!
pytanie trzecie - mój TŻ jest kochany, kocham go, spędze z nim całe życie z pewnością, ale po pierwszych randkach nie byłam taka tego pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może później napiszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
koło mnie nikt prawie się nie kręci,a jak już to same moje nie-ideały.
choćbym miala zostać starą panną,nigdy nie zdecyduje sie na zwiazek bez milosci.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja na początku też tak miała, że podobali mi się facei którym ja się nie podobałam, a tym którym ja się podobałam nie podobali mi się (głównie chodzi o wygląd) a teraz dorosłam sporo i wiem, że ludzi (facetów) nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym jakimi są ludzmi, więc wygląd nie jest dla mnie pierwszorzędnym kryterium oceniania ludzi (facetów).
A ideały facetów są w naszych głowach po to, żebyśmy miały za czym wzdychać a życie i tak te ideały weryfikuje po swojemu .... a co mojego obecnego faceta to w najmniejszym nawet stopniu nie przypomina mojego ideału mężczyzny (z wyglądu oczywiście) bo charakter w dużej mierze się pokrywa z moimi oczekiwaniami .... choć i tak czegoś mi brakuje ...
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Byli tacy byli.....Z jednym tonawet klopoty były/są straszne, bo sę wykłoca ciągle, mówi, że wszystkei jego problemy sa przeze mnię itp itd. Masakra....Trzeba uważać na każde nawet na pozór najgłupsze słowo, żeby sobie nie przemyślał go 10 razy i nie wyciągnął z niego jakiegoś wniosku, że może chodziło mi o coś innego....Z reguły ze słowa stół ubzdurałby sobie Kocham cię.......Ciężkie to jest....Ale osobiście już sie przyzwyczailam....:/ Poprostu się nie przemuję....chociaz wczesniej bylo ciezko
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tez mialam takie sytuacje- 1 byla w przedszkolu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja oczywiscie też miałam kilku 'natrętów',jeden wmawiał mi,że dla mnie nie poszedł do wojska..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hm...mojego Misia poznałam 3 lata temu.Miałam wtedy ok. 15 lat a on rzucał we mnie kamieniami.Bardzo go nie lubiłam.Zniknął na dwa lata z mojego otoczenia a kiedy sie pojawil okazało sie ze za kilka miesiecy bedzie mial ślub,bardzo mi było smutno , bo mimo , ze go nie lubiłam to strasznie coś mnie do niego ciagneło.Spotkalismy się kilka razy na dyskotece.Zapytał czy mozemy iść razem na kawe,a ja wiedząc , ze ma już inne plany w stosunku do innej dziewczyny odmówiłam.Tak długo chodził za mną , ze zdecydowałam sie z nim spotkać.I w ten sposób spotykamy sie do dzisiaj i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.On jeszcze przed naszym pierwszym spotkaniem zerwał z tamtą.Bardzo mi było przykro , bo wiedziałam , ze bardzo cierpi(ona) a to z mojej winy.Teraz mija nam 9 miesiąc.Mimo , ze jest ode mnie 7 lat starszy to rozumiemy sie doskonale i jest moim jedynym najkochanszym Misiem.Nie chce innego.Kocham go!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
oczywiscie ze bylo kilku takich chlopakow zupelnie nie w moim guscie, no ale to chyba w zyciu kazdej dziewczyny sie zdaza, a jesli chodzi o mojego TZ to jak go poznalam ( to bylo rok wczesniej zanim zaczelismy ze soba byc) niewiem czy mi sie spodobal bo mialam wtedy innego i nie zwracalam na niego uwagi, za to pozniej bardzo bardzo mi sie podobal i tak jest do dzis a trwa to prawie 4 latka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
oj zdarzało się bardzo różnie, oni dookoła mnie i ja dookoła nich
![]() ![]() zawsze miałam tendencję do wiary w księcia z bajki, który podjedzie na czarnym rumaku (albo czarnym sportowym samochodem ![]() z moim obecnym TŻ chodziliśmy razem do LO i nie łączyło nas nic poza tym, że patrzyliśmy ludziom w oczy i czekaliśmy, aż pierwsi spuszczą wzrok. aż trafiliśmy na siebie ![]() na studniówce zdenerwowana krzyknęłam za nim, żeby nie patrzył, jeśli nie ma zamiaru podejść i się przedstawić i... po pewnym czasie podszedł. od razu mówię, że trzeźwy do końca nie był ![]() zdobył mój nr kom. i gg, były docinki, sygnały, pożyczanie zeszytu, spotkania w klubie... zero kontaktu głębszego przez jakieś 2 miesiące. aż w końcu impulsownie podeszłam do niego w klubie i zaczęłam rozmowę. chciał mnie odwieźć do domu, ale nie wyszło. wpadł do mnie kiedyś w odwiedziny około północy, bo nie wierzyłam. wyrosły z tego kolejne 'przypadkowo aranżowane' spotkania na mieście ("gdzie można cię przypadkiem spotkać?"), wspólne patrzenie w gwiazdy, odwożenie mnie do domu, siedzenie w samochodzie, chociaż moja podświadomość krzyczała, że za blisko. jego zerwanie z dziewczyną, moje zerwanie z ówczesnym chłopakiem. pierwszy pocałunek. i się potoczyło... oceń, czy to była miłość od pierwszego wejrzenia, czy taka, któa przyszłą z czasem, ja nie potrafię ![]() dodam, że fascynowało mnie to, że skłamał, że ma garbusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]()
Jasne że było paru którzy sie wokół mnie krecili a ja ich musiałam grzecznie spławiać, bo delikatnie mówiąc nie byłam zainteresowana. A było ich sporo... może to z powodu uczelni na której studiuję( a jest to uczelnia techniczna oj cierpią tam chłopcy i narzekają na brak kobiet!!!:P).
A ja miałam w głowie tylko tego jednego, jedynego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nie jest to żaden TŻ ...czy jak sie to tam mówi....tylko mój kochany Dominik!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, zawsze tak bylo. przyciagam niestety ludzi, ktorzy w ogole mnie nie interesuja (i to nie tylko facetow, ale np meneli na przystankach ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znam go ok. 5,5 roku, przyjaznie sie z nim cos kolo 3 lat a jestesmy razem ponad 2 lata. Cytat:
![]() I od tej pory jestesmy razem.
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Miałam taką śmieszną sytuację, było to na weslu kuzynki. Akurat tak się złożyło, że poszłam sama, ale co tam, kto by się takimi szczegółami przejmował. Zrobiłam się na bóstwo - extra ubranka, fryzura, makijaż. Od razu wpadłam w oko jakiemuś chłopakowi, całą mszę się na mnie gapił, aż schowałam się w kościele za filarem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Rozeznanie
|
Co do tej pierwsze sytuacji to miałam tak dość sporo razy.Kolesie byli bardzo nachalni..afiszowali sie 'miłością' do mnie..ale ja niebyłam nimi kompletnie zainteresowana ;>
Druga sprawa..mój TŻ jest moim wymarzonym księciuniem z bajki ![]() Trzecia sprawa,jak sie spotkałam na żywo pierwszy raz z moim TŻ to odrazu wpadł mi w oko ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
PO pierwsze- chyba każdy miał takie sytuacje. Pamiętam jak zainteresowani moją osobą przychodzili, prosili o spotkania, a nawet wpraszali mi sie do domu- ale ja mam niezwykłą umiejętność zniechęcania ludzi jeśli tylko tego chce
![]() Mój TŻ jest najwspanialszy, najkochańszy na swiecie, kocham Go i myślę, że spędzimy ze sobą resze życia. Kiedy pierwszy raz Go zobaczyłam to zwrócił moją uwagę- sama niewiedziałam czemu- napewno nie przypominał mojego ideału ![]() ![]() Aktualnie uważam, że jest najprzystojniejszym facetem na świecie ![]() ( nie wiem jak przetrwam "rozstanie" które może nas czekać po wakacjach)
![]() |
#19 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czuję jednak , że w moim wypadku po kilku wstrętnych ciosach z przeszłości prawdziwa miłość przyjdzie z czasem ![]() A co do miłości .... Raz kochałam...i czuję do tego chłopaka coś do dziś....smutne ale prawdziwe...Byłam gotowa zrobić dla niego wszystko, było mi z nim naprawdę cudownie...a okres czasu jaki z nim spędziłam to chyba mój najlepszy okres w zyciu.... ![]() Ale co tu się smucić...to było, już nie wróci....zostały mi tylko dobre wspomnienia po nim ![]() ale teraz czuje niesamowite wielkie motylki brzuszkowe i jestem bardzo szczęśliwa ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
nie martw sie Koszał Latino Pablo ciągle napewno o Tobie mysli....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
1) tak
2) nigdy nie szukałam księcia, bo księżniczką nie jestem 3) miłość przyszła z czasem, jest mi cudownie, dostrzegam wady TŻ-ta, wiele rzeczy mnie w nim drażni, ale to co czuję jest najważniejsze i chcę żeby trwało, moja miłość to nie różowe okulary, nie jakieś szaleńcze porywy, ale niesamowite ciepełko w sercu, poczucie bezkresnego spokoju przy Nim, tęsknota gdy Go nie ma i to wszystko czego ująć w słowa nie potrafię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam to "szczęście" że za mną nigdy nie gonili żadni wielbiciele
![]() ![]() Ale w końcu trafiłam na mojego TŻ i to in się pierwszy we mnie zakochał ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Było kilku takich, ale wogóle takich, że porażka........ szkoda gadać...
Swojego księcia z bajki nie szukałam, sam przyjechał do mnie tylko zamiast białego konia, przyjechał białym samochodem - mój TŻ - zakochałm się w nim od razu i niewyobrażam sobie życia bez niego ![]()
![]() |
#24 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-06 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ja jestem ze swoim TŻ prawie rok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
kreca sie,oj kreca.wlasciwie zauwazylam,ze facetom generalnie nie przeszkadza fakt,ze dziewczyna jest zajeta. przynajmniej dla moich absztyfikantow nie jest to problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a wielbiciele też nie wala do mnie drzwiami i oknami(co to sie z tymi chlopakami podzialo,ach ta młodzież ![]() jak juz sie ktos we mnie zakocha to a nie mowi nikomu(w tym tez mi) i musze sie domyslać i kombinowac.(ach te chlopaki ![]() albo pisze mi to w sms i jest głupi do tego.
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Ja nigdy nie mialam wianuszka adoratorow. Kiedys jednen za mna lazil cala podstawowke ale gosciu byl nudny jak flaki z olejem
![]() ![]() ![]() Obecnie jestem singiel. Od niedawna. Ale moje kontakty z facetami sa nieciekawe. Jakbym sie ich bala, w ich obecnosci jestem po prostu speszona ![]() A to dlatego ze mialam 1 faceta i poza nim z zadnym nigdy sie nie kumplowalam.Wiec jestem jak takie dzikie przestraszone zwierze ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to ze wydaje mi sie zupelnie niemozliwe, ze nawet jesli ja sie kiedys w kims zakocham to i on zakocha sie we mnie. Musialby to byc jakis nieprawdopodobny przypadek. Prawde mowiac troche mnie to przeraza... Jak to sie dzieje ze ludzie dobieraja sie w pary? Ze akurat te dwie konkretne osoby spodobaja sie sobie nawzajem??? Chyba nigdy tego nie zrozumiem i czeka mnie zycie w samotnosci ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.