|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dorobienie pieniążków przez nastolatke?
hej macie może jakieś pomysły jak ja- 16 latka mogłabym skubnąć troszke grosza? bardzo potzreba mi pieniędzy ostatnimi czasy a nie mam skąd jej wtrzasnąć! praca odpada bo jestemm w 1LO i siedze w szkole od południa do 6 wieczór , a w soboty zadncyh nie znalazłam, a może cos przez neta można dorobić? albo sprzedawać jakieś wyroby(poniekąk lubie babrać sie w plastycznych wyrobach), macie jakieś pomysły gdzie mogłabym sie zakręcić? bardzo prosze o pomoc..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dorobienie pieniążków przez nastolatke?
Z tego, co wiem to możesz roznosić ulotki.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Witam!Ja obecnie studiuje a kieszonkowe zdobywam jako konsultantka. Nie jest to moze fortuna ale starczy na drobne wydatki.Ostatnio jeszcze zaczelam sprzedawac znajomym bizuterie ktora robie Wiec zawsze troche grosza wpadnie
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ulotki to raczej jedyna nadzieja...
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Jeśli jesteś odpowiedzialna i lubisz maluchy, to możesz dorobić jako niania.Czasem warto popytać znajomych
![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ile ok. zarabia konsultantka, a ile mozna dostac za roznoszenie ulotek i gdzie sie o to upomniec, na poczcie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.