Odrzuci³am a teraz ¿a³ujê. - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2016-06-27, 17:01   #1
juliettts
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Odrzuci³am a teraz ¿a³ujê.

Mam problem. Odrzuci³am pewnego ch³opaka ju¿ spory czas temu, bardzo mu zale¿a³o na mojej osobie, chodzili¶my razem na studia, wiem, ¿e by³ dla w stanie zrobiæ dla mnie naprawdê du¿o, lata³ za mn±. Niestety ja by³am po chorym zwi±zku, a dodatkowo nie czu³am do niego miêty, nie traktowa³am go powa¿nie i nie da³abym rady. On mimo odmowy (co przysz³o mi bardzo ciê¿ko, bo nie chcia³am go straciæ) zachowa³ du¿± klasê, co mnie nieco zaskoczy³o, ale ju¿ nie by³o jak wcze¶niej (byli¶my dosyæ fajnymi kolegami, wiele osób z otoczenia "widzia³o" w nas parê, nawet ¿artowali z tego, ¿e zawsze jeste¶my tak blisko i razem). Muszê przyznaæ, ¿e nie pamiêtam, kto wcze¶niej wywo³ywa³ tyle u¶miechu na mojej twarzy co on, z³oty ch³opak o z³otych nerwach i cierpliwo¶ci, fantastyczny z charakteru. Nie widzieli¶my siê d³ugi czas ok.4 miesi±ce i nie mieli¶my przez ten czas ¿adnego kontaktu i ostatnio wróci³. Nie sposób zauwa¿yæ, ¿e baaardzo siê zmieni³. Fryzura, która dodaje mu lat, bardzo mêsko w niej wygl±da, na si³owniê tak¿e chodzi³, bo automatycznie ma siê do niego jeszcze wiêkszy szacunek ni¿ przedtem, nawet trochê mnie jego obecno¶æ teraz zawstydza. Zrobi³ sobie tatua¿, a ja uwielbiam facetów z tatua¿ami. Ubiera³ siê zawsze dobrze i na poziomie, jeszcze bardziej pewny siebie i dowcipny. S³ysza³am i widzia³am te¿ (fb), ¿e osi±gn±³ sporo sukcesów w ostatnim czasie, bardzo po¶wiêca siê sporcie, zdoby³ kilka medali i to w ró¿nych dyscyplinach, jest zaradny, ma w³asny sklep z koszulkami, jest rozpoznawalny, no jest to dosyæ barwna postaæ i bardzo mi imponuje, ¿e ci±gle idzie do przodu. Niestety albo i stety tam gdzie sukces i przystojny facet tam... coraz wiêcej kobiet. Ju¿ nie jest tak, ¿e siedzi ci±gle ze swoj± grup±, czêsto wita siê z innymi kobietami i to atrakcyjnymi i idzie sobie z nimi pogadaæ, flirtowaæ. Kobiety zawsze ¶wietnie siê bawi± w jego towarzystwie, kole¿anki go uwielbiaj±. Odczu³am, ¿e ju¿ mnie wykre¶li³ z ¿ycia i sama sobie jestem winna, bo dok³adnie tego chcia³am.

Nie chcia³am, ¿eby tak to wysz³o Wtedy stara³am siê mu daæ do zrozumienia, ¿e powinni¶my byæ na razie kolegami, a czas poka¿e, no ale przecie¿ nikt nie bêdzie na mnie czeka³. Teraz po powrocie ju¿ jestem traktowana ze sporym dystansem, nie flirtuje ze mn±, mimo ¿e ja staram siê jako¶ zacz±æ, wcze¶niej to robi³. Nie wraca ze mn± na przystanek, bo wychodzi szybciej, ci±gle siê spieszy. Jestem zwyk³± i w dodatku bardzo dalek± kole¿ank±. Jestem z³a na siebie i ¿a³ujê, ¿e tak go pokratkowa³am. Wiem, ¿e pewnie mnie zlinczujecie, ¿e dopiero teraz mi siê przypomnia³o, jak ch³opak wyprzystojnia³ itd. ale czy to takie z³e? Ludzie siê zmieniaj±. Nie wiem co mam zrobiæ, ¿eby jako¶ to naprawiæ, o ile jeszcze siê da, bo minê³o bardzo du¿o czasu. Nie mam odwagi, ¿eby co¶ inicjowaæ, tym bardziej przez te inne panny, nie mam pojêcia czy kogo¶ ma, czy nie. Czujê siê jakbym by³a w kropce.
juliettts jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 17:41   #2
MalaBabeczka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 91
Dot.: Odrzuci³am a teraz ¿a³ujê.

Jedyne co mozesz teraz zrobiæ, to sama próbowaæ siê udoskonaliæ, zmieniæ co¶ w sobie na tyle, by jemu zaimponowaæ
MalaBabeczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 17:42   #3
thirky
on tired little feet

Wiadomo¶ci: 6 189

xD

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 17:57   #4
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 345

Cytat:
Napisane przez juliettts Poka¿ wiadomo¶æ
Mam problem. Odrzuci³am pewnego ch³opaka ju¿ spory czas temu, bardzo mu zale¿a³o na mojej osobie, chodzili¶my razem na studia, wiem, ¿e by³ dla w stanie zrobiæ dla mnie naprawdê du¿o, lata³ za mn±. Niestety ja by³am po chorym zwi±zku, a dodatkowo nie czu³am do niego miêty, nie traktowa³am go powa¿nie i nie da³abym rady. On mimo odmowy (co przysz³o mi bardzo ciê¿ko, bo nie chcia³am go straciæ) zachowa³ du¿± klasê, co mnie nieco zaskoczy³o, ale ju¿ nie by³o jak wcze¶niej (byli¶my dosyæ fajnymi kolegami, wiele osób z otoczenia "widzia³o" w nas parê, nawet ¿artowali z tego, ¿e zawsze jeste¶my tak blisko i razem). Muszê przyznaæ, ¿e nie pamiêtam, kto wcze¶niej wywo³ywa³ tyle u¶miechu na mojej twarzy co on, z³oty ch³opak o z³otych nerwach i cierpliwo¶ci, fantastyczny z charakteru. Nie widzieli¶my siê d³ugi czas ok.4 miesi±ce i nie mieli¶my przez ten czas ¿adnego kontaktu i ostatnio wróci³. Nie sposób zauwa¿yæ, ¿e baaardzo siê zmieni³. Fryzura, która dodaje mu lat, bardzo mêsko w niej wygl±da, na si³owniê tak¿e chodzi³, bo automatycznie ma siê do niego jeszcze wiêkszy szacunek ni¿ przedtem, nawet trochê mnie jego obecno¶æ teraz zawstydza. Zrobi³ sobie tatua¿, a ja uwielbiam facetów z tatua¿ami. Ubiera³ siê zawsze dobrze i na poziomie, jeszcze bardziej pewny siebie i dowcipny. S³ysza³am i widzia³am te¿ (fb), ¿e osi±gn±³ sporo sukcesów w ostatnim czasie, bardzo po¶wiêca siê sporcie, zdoby³ kilka medali i to w ró¿nych dyscyplinach, jest zaradny, ma w³asny sklep z koszulkami, jest rozpoznawalny, no jest to dosyæ barwna postaæ i bardzo mi imponuje, ¿e ci±gle idzie do przodu. Niestety albo i stety tam gdzie sukces i przystojny facet tam... coraz wiêcej kobiet. Ju¿ nie jest tak, ¿e siedzi ci±gle ze swoj± grup±, czêsto wita siê z innymi kobietami i to atrakcyjnymi i idzie sobie z nimi pogadaæ, flirtowaæ. Kobiety zawsze ¶wietnie siê bawi± w jego towarzystwie, kole¿anki go uwielbiaj±. Odczu³am, ¿e ju¿ mnie wykre¶li³ z ¿ycia i sama sobie jestem winna, bo dok³adnie tego chcia³am.

Nie chcia³am, ¿eby tak to wysz³o Wtedy stara³am siê mu daæ do zrozumienia, ¿e powinni¶my byæ na razie kolegami, a czas poka¿e, no ale przecie¿ nikt nie bêdzie na mnie czeka³. Teraz po powrocie ju¿ jestem traktowana ze sporym dystansem, nie flirtuje ze mn±, mimo ¿e ja staram siê jako¶ zacz±æ, wcze¶niej to robi³. Nie wraca ze mn± na przystanek, bo wychodzi szybciej, ci±gle siê spieszy. Jestem zwyk³± i w dodatku bardzo dalek± kole¿ank±. Jestem z³a na siebie i ¿a³ujê, ¿e tak go pokratkowa³am. Wiem, ¿e pewnie mnie zlinczujecie, ¿e dopiero teraz mi siê przypomnia³o, jak ch³opak wyprzystojnia³ itd. ale czy to takie z³e? Ludzie siê zmieniaj±. Nie wiem co mam zrobiæ, ¿eby jako¶ to naprawiæ, o ile jeszcze siê da, bo minê³o bardzo du¿o czasu. Nie mam odwagi, ¿eby co¶ inicjowaæ, tym bardziej przez te inne panny, nie mam pojêcia czy kogo¶ ma, czy nie. Czujê siê jakbym by³a w kropce.
Co ci szkodzi sprobowac?

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 18:31   #5
TakaSamaInna
live your passion

Wiadomo¶ci: 2 903

Mo¿e po prostu zaproponuj mu niezobowi±zuj±ce spotkanie? Porozmawiacie, dowiesz siê pewnie czy kogo¶ ma i zobaczysz jak on sam siê zachowuje wzglêdem Ciebie.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpañski - ?
TakaSamaInna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 18:32   #6
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 785

No có¿, mia³a¶ swoj± szansê, ale twój czas min±³.
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 18:40   #7
Limonka2738
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 30 027

Cytat:
Napisane przez I am Rock Poka¿ wiadomo¶æ
No có¿, mia³a¶ swoj± szansê, ale twój czas min±³.
Ale te¿ siê nie za³amuj, bo mo¿e gdyby¶cie byli razem, to wcale by siê nie zmieni³ tak, jak zrobi³ to bêd±c singlem.

Top secret Uczestnik ¶ci¶le tajnego rz±dowego programu badañ nad eksperymentaln± szczepionk± na malariê.
Limonka2738 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 18:54   #8
aleks_90
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 557

Cytat:

Patrz i p³acz Autorko bo co Ci zosta³o. Mia³as swoj± szanse na bycie z facetem ktory by Cie uwielbia³. Zmarnowa³a¶ ja.
Lata³ za Tob± ale...nie by³ wystarczajaco przystojny, nie odnosi³ sukcesów, by³ na kazde Twoje skinienie wiec Cie nie interesowa³ ALE...
kiedy okazuje Ci dystans nie umieszcza juz Ciebie w swoim ¿yciu i wyprzystojnia³ to widzisz kogo straci³a¶. On pewnie sie u¶miecha pod nosem gdy widzi jak sie zachowujesz.
Coraz wiecej kobiet a gdzie on tam i Ty. Wiec role sie odwróci³y.
Takie ¿ycie i nastepnym razem nie skreslaj tak szybko bo przy odrobinie wysi³ku i checi moze wyrosn±æ na piêknego £abêdzia.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-06-27 o 18:55
aleks_90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 19:04   #9
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 785

Bez ¿enady przyznam, ¿e na miejscu tego faceta, czu³abym z³o¶liw± satysfakcjê.
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 19:30   #10
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Jasne ¿e tak. Nie chcia³a¶ mnie wtedy to teraz PATRZ i P£ACZ
Stary 2016-06-27, 19:38   #11
gamblenka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 584

Cytat:
Ja te¿. Nie chcia³abym us³yszeæ, ¿e kiedy¶ to facet nie raczy³by na mnie spojrzeæ, a jak wy³adnia³am, piersi mi siê powiêkszy³y, talia zwêzi³a, osi±gnê³am parê sukcesów i zrobi³am siê popularna to nagle siê mn± zainteresowa³, bo sta³o siê to dla niego op³acalne. Traktowa³abym go najch³odniej, jak siê da.
gamblenka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 19:55   #12
201803080934
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 778

taki fantastyczny z charakteru, ale chcesz go dopiero jak wyprzystojnia³?

te¿ bym na niego miejscu czu³a z³o¶liw± satysfakcjê, a jakbym siê zwi±za³a z kim¶ innym, to takie typiary jak autorka posz³yby w totalne zapomnienie.
201803080934 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 20:13   #13
Gregorius_
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 848

Có¿, smutna historia.

Wiesz, tak naprawdê to ... nigdy nic nie wiadomo. To, ¿e kobiety s± wokó³ niego to ... naturalne. Najprawdopodobniej, wcze¶niej by³ inny, bardziej zamkniêty wiêc i kobiet by³o mniej, ALE to nie oznacza, ¿e np. przemieni³ siê w kobieciarza. Ka¿dy facet lubi towarzystwo fajnych kobiet - to dobrze wp³ywa na nasz± psychikê.

Zale¿y te¿ jak go potraktowa³a¶. Je¶li siê g³upio wymigiwa³a¶ w stylu: "nie mam czasu", a on za tydzieñ widzi Ciebie z innym, no to wtedy na jego miejscu czu³bym dzik± satysfakcjê i NIGDY bym siê nie umówi³. No ale je¶li to wszystko odby³o siê w miarê normalnie to ... wszystko jest mo¿liwe.

To, ¿e och³odzi³ kontakt, ¿e ju¿ ni by³o jak wcze¶niej to ... naturalne. To tylko ¶wiadczy o tym, ¿e faktycznie mu zale¿a³o. Tak czasami bywa. On wymaza³ Ciebie z pamiêci bo nie ma zielonego pojêcia, ¿e Tobie siê odwidzia³o. To zreszt± jedyne co móg³ zrobiæ. Jak widaæ doszed³ do siebie, przeku³ t± pora¿kê w co¶ pozytywnego.

Jak masz wystarczajaco du¿o odwagi to próbuj. Szansa 50 na 50

Ja, patrz±c na moje nieudane podboje, mam czê¶æ takich, z którymi ju¿ nigdy bym siê nie umówi³, ALE s± te¿ i takie, z którymi móg³bym Od czego to zale¿y ? Od sposobu rozstania. Wielu facetów podchodzi do tego ambicjonalnie i pamiêtaj± swoje pora¿ki baaardzo d³ugo. Im mniej szczero¶ci, klasy, empatii, tym wiêcej z³ych, skrywanych emocji, tym wiêcej dzikiej satysfakcji.

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2016-06-27 o 20:19
Gregorius_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 20:37   #14
juliettts
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Poka¿ wiadomo¶æ
Patrz i p³acz Autorko bo co Ci zosta³o. Mia³as swoj± szanse na bycie z facetem ktory by Cie uwielbia³. Zmarnowa³a¶ ja.
Lata³ za Tob± ale...nie by³ wystarczajaco przystojny, nie odnosi³ sukcesów, by³ na kazde Twoje skinienie wiec Cie nie interesowa³ ALE...
kiedy okazuje Ci dystans nie umieszcza juz Ciebie w swoim ¿yciu i wyprzystojnia³ to widzisz kogo straci³a¶. On pewnie sie u¶miecha pod nosem gdy widzi jak sie zachowujesz.
Coraz wiecej kobiet a gdzie on tam i Ty. Wiec role sie odwróci³y.
Takie ¿ycie i nastepnym razem nie skreslaj tak szybko bo przy odrobinie wysi³ku i checi moze wyrosn±æ na piêknego £abêdzia.
Có¿ no tak w³a¶nie siê sta³o nie mogê zaprzeczyæ, nic nie poradzê, ¿e wcze¶niej mi siê nie podoba³, nie by³ w moim typie itd.

Cytat:
Mo¿e po prostu zaproponuj mu niezobowi±zuj±ce spotkanie? Porozmawiacie, dowiesz siê pewnie czy kogo¶ ma i zobaczysz jak on sam siê zachowuje wzglêdem Ciebie
.

Nie staæ mnie na to, spali³abym siê ze wstydu jakby siê nie zgodzi³ albo by siê okaza³o, ¿e kogo¶ ma On wcze¶niej ze trzy razy próbowa³ mnie gdzie¶ wyci±gn±æ a to tym mocniej komplikuje sytuacjê.

Cytat:
Ja, patrz±c na moje nieudane podboje, mam czê¶æ takich, z którymi ju¿ nigdy bym siê nie umówi³, ALE s± te¿ i takie, z którymi móg³bym Od czego to zale¿y ? Od sposobu rozstania. Wielu facetów podchodzi do tego ambicjonalnie i pamiêtaj± swoje pora¿ki baaardzo d³ugo. Im mniej szczero¶ci, klasy, empatii, tym wiêcej z³ych, skrywanych emocji, tym wiêcej dzikiej satysfakcji.
No niestety, narobi³am nadziei. Raz siê nawet zgodzi³am a potem siê wykrêci³am g³upot±, potem mówi³am, ¿e czasu nie mam.. wreszcie jak postawi³ sprawê jasno to zdoby³am siê na to ¿eby odmówiæ chocia¿ zaznaczy³am, ¿e odmawiam teraz, w tej chwili, nie wiadomo co bêdzie kiedy¶. I tak go podziwiam, ¿e potem traktowa³ mnie w miarê normalnie i umia³ ze mn± po¿artowaæ. Teraz nie szuka ze mn± kontaktu, zdecydowanie woli spêdzaæ czas z innymi kole¿ankami. Zachowa³am siê w stosunku do niego nie fair, to muszê przyznaæ
Stary 2016-06-27, 20:40   #15
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 18 628

Najbardziej mnie zastanawia, jak w ci±gu 4 miesiêcy mo¿na zdobyæ kilka medali w ró¿nych dyscyplinach.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 20:43   #16
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 518

Cytat:
Napisane przez MalaBabeczka Poka¿ wiadomo¶æ
Jedyne co mozesz teraz zrobiæ, to sama próbowaæ siê udoskonaliæ, zmieniæ co¶ w sobie na tyle, by jemu zaimponowaæ
Najlepsza mo¿liwa rada, potwierdzam!
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-27, 20:59   #17
aleks_90
Zadomowienie

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;62313191]Najbardziej mnie zastanawia, jak w ci±gu 4 miesiêcy mo¿na zdobyæ kilka medali w ró¿nych dyscyplinach.[/QUOTE]
A czy autorka widzia³a te medale? Moze to ¶ciema w³a¶nie by zaimponowaæ 2 moze by sie da³o ale 4?Nagle odkry³ w sobie sportowca. Jakies prorocze wizje mia³
Stary 2016-06-27, 21:10   #18
juliettts
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Poka¿ wiadomo¶æ
A czy autorka widzia³a te medale? Moze to ¶ciema w³a¶nie by zaimponowaæ 2 moze by sie da³o ale 4?Nagle odkry³ w sobie sportowca. Jakies prorocze wizje mia³
On ju¿ osi±ga³ sukcesy wcze¶niej na tle sportowym, w³a¶ciwie od dziecka, akurat te medale to tam najmniej wa¿na sprawa ale nie mam w±tpliwo¶ci co do tego. G³ównie tu chodzi o to co zrobiæ, ¿eby to odkrêciæ...

PS. Zaimponowaæ nigdy nie próbowa³ a teraz tym bardziej ma mnie ¿e tak powiem gdzie¶ i trzyma na bardzo du¿y dystans.

Edytowane przez juliettts
Czas edycji: 2016-06-27 o 21:11
Stary 2016-06-27, 22:58   #19
Gregorius_
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 848

Cytat:
PS. Zaimponowaæ nigdy nie próbowa³ a teraz tym bardziej ma mnie ¿e tak powiem gdzie¶ i trzyma na bardzo du¿y dystans.
Hmm to te¿ mo¿e mieæ przynajmniej kilka przyczyn.
a) trzyma na dystans bo po prostu przesta³a¶ dla niego znaczyæ wiele, zaakceptowa³ ten fakt i poszed³ dalej.

Do mnie akurat ten punkt nie przemawia do koñca bo ja mam tak, ¿e je¶li faktycznie pójdê dalej w 100 %, zacznê kontakty z innymi kobietami to generalnie przechodzi mi rozczarowanie, jestem w stanie z tak± osob± normalnie porozmawiaæ, choæ oczywi¶cie no nie bêdzie tutaj u¶cisków

b) trzyma na dystans bo ci±gle pamiêta "pora¿kê", "rozczarowanie", czuje, ¿e w jaki¶ sposób potraktowa³a¶ go niew³a¶ciwie

c) trzyma na dystans bo wie, ¿e i tak nigdy nie bêdziesz jego kole¿ank±, "nie nadajesz siê na to"
Wiêc nie widzi sensu w budowaniu jakichkolwiek kole¿eñskich relacji - on chcia³ co innego budowaæ

d) trzyma na dystans bo pamiêta wasz± znajomo¶æ, kole¿eñstwo i widzi w jak± mizeriê siê to przemieni³o, i te¿ jest mu z tego powodu smutno.
Gregorius_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-28, 02:01   #20
201701300916
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 98

Raczej opcja b)
Ch³opak siê odbudowa³ po zlaniu, ma teraz swoje ¿ycie i ju¿ nigdy mu w nim nie namieszasz, autorko. Taka prawda. Mo¿esz sobie daæ spokój.
201701300916 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-28, 08:33   #21
Fortuna1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 690

A ja na Twoim miejscu czasem bym do niego pisa³a, pokaza³a, ¿e jestem blisko, delikatnie flirtowa³a Skoro wszyscy Was kiedy¶ widzieli jako parê, to chyba jest miêdzy Wami jakie¶ "po³±czenie", zrozumienie Po prostu pokazuj mu, ¿e jeste¶ i obserwuj. Mo¿e teraz tak siê zachowuje przez mêsk± dumê.
Stary 2016-06-28, 09:05   #22
mary_poppins
sissy that walk

Wiadomo¶ci: 10 314

A ja bym siê w ogóle nie bra³a za temat. Facet tatua¿ bêdzie mia³ ju¿ zawsze, to fakt, ale inne aspekty jego odmiany mog± siê zmieniæ. Tymczasem o atrakcyjno¶ci nie decyduj± tylko ciuchy i ciekawe hobby. Dalej na dzwiek jego glosu raczej nie bêd± Ci miêkly kolana, nadal nie bêdziesz raczej wgapiaæ siê w niego godzinami i analizowaæ budowy jego cia³a, albo twarzy. Zastanów siê, czy ten facet Ciê poci±ga sauté - bez otoczki ciuchów, nowych znajomych, medali itp. Wedlug mnie skoro zna³a¶ go w tym "zwyczajnym", ludzkim wydaniu, i nie zauroczy³a¶ siê nim w jakikolwiek sposób, to nawet je¶li teraz siê zejdziecie, on po jakim¶ czasie - gdy stanie siê dla Ciebie "zwyczajny", a nie "wow, co za zmiana" - przestanie Ciê poci±gaæ.
mary_poppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-28, 09:05   #23
atimaF
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 156

Podoba Ci sie w nim jego niedostepnosc.
Jakby dalej latal za Toba, to bs go znowu nie chciala.
To nie zadne zauroczenie nim, to kobieca proznosc.
atimaF jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-06-28, 09:20   #24
turquoiseworld
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Przeczyta³am ca³y w±tek i zgadzam siê z du¿± czê¶ci± komentarzy. Zabrzmia³o to ta jakby nie chodzi³o o jego charakter a wygl±d, "fejm" czy jak to siê teraz mówi. Przykro mi ale teraz to mo¿e byæ tylko zauroczenie, bo mi³o¶æ na pewno nie. Jak sie kocha to z ca³ym "dobrodziejstwem inwentarza". Zastanów siê jak to wygl±da, skoro jak co¶ tam siê dorobi³ to nagle na niego lecisz. W±tpie , ¿eby to wysz³o, on ma swoje, u³o¿one ¿ycie, pozbiera³ siê. Je¶li Ciê do niego nie zaprasza to chyba nie ma na to ochoty.

Edytowane przez turquoiseworld
Czas edycji: 2016-06-28 o 09:21
turquoiseworld jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-06-28 09:20:27

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.