|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak to uszyć?
Hejka wszystkim
![]() ![]() Help ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak to uszyć?
Visual Kei?! KOCHAM CIĘ~! XD
Lubisz Dżaponię? XD Mogę narysować jeśli poczekasz do weekendu. No ba, sama uszyję coś takiego xP W ogóle to gg: 4089020. Napisz, to pogadamy xP
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie lubię Dżapanii. Ja ją kochamXD
Jeśli mogłabyś narysować szablon byłabym Ci bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja w ogóle sama chcę sobie szyć ciuchy ^^ Bo takich jakie chce nie znajdzie się w sklepie xP
Odezwij się na gg, nyo xD w ogole to sugoi stronka ^________^ (czy ty masz Miyavi'ego w avatarze? XD" i co to jasnej ciasnej masz w podpisie, bo jakoś z czytania i pisania po japońsku jestem cienka xP)
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja też nie mogę znaleźć tego co chcę w polskich sklepach, a zagraniczne są za drogiexP
Szyć (w całościxP) to potrafię na razie tylko spódnice, chyba, że mam szablon to jakoś sobie radzę^^ GG muszę przeinstalować, jak będzie mi normalnie działać to się odezwęXD Tak to Miyavi z jego piękną gitarkąXD W podpisie mam refren z piosenki GazettE ^^ "Wakaremichi" (Sayonara mata ne genki de ite ne zutto zutto wasurenai kara sayonara kitto mata aeru yo ne? yakusoku dayo! yubikiri genman (w 'naszym piśmie^^)) Po polsku to jest mniej więcej tak: Żegnaj, do zobaczenia ponownie, bądź zdrów. Nigdy, nigdy cię nie zapomnę. Żegnaj, z pewnością jeszcze kiedyś się spotkamy, prawda? Złączmy małe palce na znak przysięgi. (to nie, moje tłumaczenie, w mojej wersji było trochę inaczej ale teraz tego nie znajdę)
さよならまたね元気でいつね ずっとずっと忘れないから さよならきっとまた会えるよね? 約束だよ!指きりげんまん Edytowane przez Kaneko Czas edycji: 2008-01-02 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.