![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Najbardziej nie lubię.... i nigdy się się nie zmuszę do ... ??
No właśnie czego najbardziej nie lubicie ?? i do czego nigdy raczej się nie zmusicie??
ja nie znoszę: - myć naczyń - może właśnie dlatego nie przepadam za gotowaniem bo używam do tego wszystkich sprzętów jakie mam i pózniej kuchnia wygląda jak bo wybuchu jądrowym i trzeba to wszystko ogarnąć na koniec - nie znoszę sprzątać w łazience - szkoda że nikt jeszcze nie wymyślił samosprzątających się łazienek ![]() - nie lubię chodzić do fryzjera - bo jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wyjść po takiej wizycie wpełni zadowolonej i szczęśliwej z powodu tego co mam na głowie - apropo tematu: może znacie jakiegoś godnego polecenia fryzjera we Wrocławiu?? - nie lubię fasolki po brytońsku,barszczu czerwonego, ryby po grecku, gotowanej marchweki i pietruszki i selera pod żadną postacią, soków warzywnych i zupek chińskich - nie lubię sprzątać w pokoju, bo pózniej niczego nie mogę znaleść bo nic nie jest na swoim miejscu (czyli w ogólnie pojętym pojęciu bałaganu - na wierzchu ![]() - nie lubię wozić facetów jako pasażerów (szczególnie tych z prawem jazdy)- bo oni wiedzą najlepiej a ja się czuję jak początkująca kursantka na kursie prawa jazdy To chyba na razie tyle ....
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najbardziej nie lubię.... i nigdy się się nie zmuszę do ... ??
nigdy nie zmusze sie do zjedzenia... czarniny blleeee
nie lubie ludzi niepunktualnych, ciagle narzekajacych i marudzacych, doprowadza mnie to do szalu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Na pewno nigdy nie zmuszę się do wzięcia pająka na rękę w celu jego wyniesienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę obierać ziemniaków..i od momentu kiedy mieszkam sama tego nie robię..no i nie jem ziemniaków przez to
![]() ![]() Nie zmusze się żeby wejść do naszej piwnicy..za dużo negatywnych przeżyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
- Nigdy nie zmusze sie o jedzenia flakow , zimnych nozek ,czarniny
- do nurkowania -do zabicia zadnego zwierzecia ( chocby przeznaczonego do jedzenia ![]() Jak i cos przyjdzie jeszczce do glowy to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie zmusze sie do:
-jedzenia flakow -wziecia jakiegokolwiek oblenca do reki -wypicia calego kielicha czystej wodki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
EEee.. widze że sie różnimy,sprzątac, zmywać, robale, flaki, gotowana marchew, nurkowanie- LUBIE TO! nie lubie kotletów mielonych i pomidorówki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam mała to uwiebiałam flaczki ale z wiekiem smak mi się chyba zmienił bo teraz raczej nie perzepadam za nimi ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja czuje obrzydzenie jesli chodzi o ślimaki (takie do zjedzenia), flaki, tatar, pająki (już nie jedzenia).
Nigdy nie zjadłabym mózgu małpy albo szczura, jak to są gdzieniegdzie takie przysmaki. ![]() Nigdy nie odebrałabym jakiejś kobiecie jej meżczyzny, a tym bardziej jakby miał jeszcze dzieci. Uważam, że robijanie czyiś związków i niszczenia życia innym ludizom tylko i wylącznie dla własnego szczęścia to zbrodnia. Nigdy w życiu nie zrobiłabym czegokolwiek co by mi kazali zrobic/zjeść w jednym z testów w programie "Fear factory". Normalnie fuuuuuj!
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() "Nigdy nie mów nigdy" i tego się trzymam ![]() Nie zrobię jednak kilku rzeczy: - nie wypiję gotowanego mleka, kakako, nie zjem zupy mlecznej z "wkladką" ![]() - nie wezmę dżdżownicy do ręki - flaczków i innych "wynalazków" też nie zjem (czernina, kaszanka, tatar) - nie przejdę po wiszącym moście nad wodą (moje koszmary senne zawsze dotyczą albo dlugich mostów, albo wiszących i ogrooooomnej ilości wody) To te najbardziej drażliwe u mnie rzeczy niewykonalne ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
- nie zmusze sie do zjedzenia szpinaku
sadze ze rozne inne rzeczy jestem w stanie zrobic ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej nie lubię
-Zmywać naczyń -osób spóźnialskich Nigdy nie zmuszę się do: -zjedzenia tatara -skoku na główkę do wody potem jeszcze dopiszę ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ej, szpinak jest pyszny! (szczególnie, jeśli jest elementem farszu
![]() ![]() ja za to nie zmuszę się do: - zjedzenia mięsa (jestem wegetarianką). - oglądania bzdurnych reality show i teledurniejów na tvnie lub innym polszmacie - skoczenia do wody na główkę (trauma jakaś chyba) - ubrania i umalowania się w stylu "słodkiej idiotki" (no, chyba, że dla tzw. fazy ![]() - przeczytania "nad niemnem" (o fu fuuuu) oraz trylogii sienkiewicza (bleee) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Najbardziej nie lubię fałszywych ludzi (niestety jest ich wiele w moim otoczeniu
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
najbardziej nie lubie:
~jak ktos sie spoznia ~jak ktos mi mydli oczy ~poganiania i patrzenia na rece ~obierania ziemniakow i innych gotowanych warzyw nigdy sie nie zmusze do: * zjedzenia watrobki to chyba na tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
najbardziej nie lubię:
- jak ktoś się spóźnia - jak ktoś kłamie - jak ktoś udaje kogoś kim w rzeczywistości nie jest - zmywania naczyń nigdy się nie zmuszę do: -zjedzenia szpinaku, wątróbki, flaczków, czerniny,itp. - skoczenia do wody na główkę (jakas trauma czy co ![]() - wzięcia do ręki jakiegokolwiek robala, pająka i innych tego typu fujjjjjj (arachnofobia jak sie patrzy brrrrr) jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Nie lubię:
języka niemieckiego, alkoholu, papierosów, (szczególnie bycia palaczem biernym) latania samolotem, (a czasem trzeba ![]() zimy, fałszu. Nigdy nie zmuszę się do: zjedzenia flaków (choć nie mam pojęcia jak to smakuje) jedzenia mięsa odbycia blizszego kontaktu z pająkiem lub innym robalem prasowania męskich koszul
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
nie zmusze sie i nikt mnie nie zmusi do
-zjedzenia flaków (w tym jak widze nie jestem odosobniona ![]() -wątróbki -palenia papierosów nie zmusze się do dotknięcia -slimaka -pajaka bleeeee -węża fuj !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Nie lubie:
-zmywac naczyn(szczegolnie po obiedzie) -pajakow -kremowych ciast,tortow i rodzynek -jak ktos wmusza we mnie jedzenie i rozkazuje co robic Nie zmusze sie: -do zjedzenia miesa -wypicia mleka "prosto od krowy" -ubrania mini
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Nie lubie (najbardziej) jak kilka osob obok mnie pali (fujjj) bo przesiakam potem cała ty m zapachem feee
Nigdy nie zmusze sie do brania narkotyków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Nikt nigdy nie zmusi mnie do ścięcia włosów na krótko, zjedzenia czerwonego mięsa i zabicia jakiegoś zwierzęcia.
Nie zmuszę się też do założenia wysokich białych kozaków na koturnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Pająkom (i innym robalom), selerowi i tatarowi - NIE!!!
I jeszcze nie lubie chodzic do fryzjera - stracony czas(min.3 godz.) i do tego nigdy nie jestem zadowolona z tego co zrobi z moimi włosami... ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nie lubie:
gotować i sprzątać (żadna ze mnie kura domowa ![]() jak ktoś mnie do czegoś zmusza nigdy: nie bede tak pijana że urwie mi sie film nie wezme prochów itp. nie zabije zwierzęcia (oczywiście nie mam tu na myśli obrony własnej tylko swoje widzi misie) nie pokonam strachu przed robalami nie naucze sie pływać
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dziewczęta co WY z tymi flakami
![]() ![]() ![]() za to najbardziej na świecie nie lubię: ~ wczesnego wstawania ~ nudy ~ samotności ~ kapci i nigdy nie zmuszę się do: ~ hmmm...to dziwne, ale w tym momencie nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Chyba jestem dziwna, bo:
* lubie kaszanke i szpinak i gotowane mleko ... * uwielbiam trylogie, podobalo mi sie "Nad Niemnem" * za robalami (pajaki, dzdzownice) nie przepadam, ale tez nie mam jakiego strasznego urazu, dotyk weza czy jaszczurki wrecz lubie Nie lubie jednak (podobnie jak wiekszosc z Was): - zmywania - obierania warzyw - dymu z papierosow Nie zmusze sie do: -wypicia wodki
![]() |
#27 |
Mrs Mrau
|
nigdy nie zjem karpia (powodu brak)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
![]()
nie znoszę.. jesc jajeK:/ w żadnej postaci bleh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
...zjedzenia flaków, salcesonów i innych takich wynalazków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.