|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy jest szansa by do niego wrócić?
Cześć, przychodzę do was z zapytaniem bo już wyczerpały mi się wszelkie opcje. Od ponad grubo dwóch lat jestem ciągle zakochana w moim byłym, nie ma dnia bym o nim nie pomyślała. Rozstaliśmy się w październiku 2014 roku dlatego że on wyjechał za granicę a ja nie potrafiłam sobie z tym poradzić.Stopniowo oddalaliśmy się od siebie. Nasze rozstanie przebiegało bardzo długo bo aż miesiąc, były kłótnie,przykre słowa. Rozstaliśmy się w niezgodzie,bardzo długo próbowaliśmy sobie udowadniać przez imprezy i nowe miłości że jest nam dobrze bez siebie. Po tym nie pisaliśmy do siebie,aż pewnego dnia zdobyłam się na odwagę i napisałam do niego. To było rok po rozstaniu, odpisał całkiem grzecznie,pogadaliśmy chwilę ale stanęło na niczym. Parę miesięcy później napisałam do niego z prośbą ale niestety mi nie pomógł. Obraziłam się i zerwałam z nim kontakt całkowicie. Do dziś już nic do niego nie napisałam. Obecnie jestem w związku ale chłopak, z którym jestem to tak naprawdę jego sobowtór, nawet data naszego pierwszego spotkania jest identyczna jak moja i mojego byłego. Jednak nie jestem szczęśliwa w tym związku,on też nie,ciągle się kłócimy a ja zbyt często myślę o Adamie(mój były). Teraz wrócił z zagranicy na urlop i już w ogóle mi odwala. Nie umiem o nim nie myśleć, ale boję się napisać, zaproponować mu spotkanie, boje się jego odmowy,boję się że to znów złamie mi serce jak wtedy. Pomocy bo nie wiem co robić ????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy jest szansa by do niego wrócić?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
byłam i terapeuta kazał mi przejść to jak żałobę tyle że ta żałoba trwa już za długo i niszczy mi życie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam iść do psychoterapeuty ponownie, jak tylko zerwiesz z obecnym chłopakiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
daj spokój jednemu i drugiemu.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak dlugo byliscie razem ?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim zerwij z obecnym chłopakiem. Co on ci zrobił, że tak go krzywdzisz?!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.