|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czy Ktos pobawi sie w metamorfoze mojej buzki?
Mam naturalne włosy , to chyba ciemny blond.
Mam widoczne naczynka , teraz to nie widac , bo to fotka z lata , i wszystko , przykryte opalenizna Hmm co jeszcze , oczy maja kolor zielono piwny , mam jasna oprawe oczu. Nie wiem czy jestem typem lata czy wiosny Mam ochote zmienic fryzure , na blond ( pasemka ) i grzywke . Nie wiem tylko czy bedzie mi cos takiego pasowalo. Odnośnie makijazu , to tez nie wiem , jakie cienie by dobrze wspolgraly z reszta . Jesli ktos umie dopasowywac fryzurki , bede niezmiernie wdzieczna Edytowane przez tisane Czas edycji: 2006-03-13 o 23:05 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy Ktos pobawi sie w metamorfoze mojej buzki?
Jak dla mnie jesteś typem ciepłym
i baaaardzo ładnie byłoby Ci w grzywce proste włoski, to wyglądało by tak delikatnie (taką mam wizję ) i by wg mnie pasowało..A makijaż również delikatny ciepłe pastele? Beże ? Masz może wyraźniejszą fotkę twarzy? ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy Ktos pobawi sie w metamorfoze mojej buzki?
Dziekuje za szybka opowiedz.
Hmm , zawsze myslalam ,ze jestem latem , dobrze mi w niebiskiem , granatowym , turkusowym, no ale w czerwonym tez , chociaz to cieply kolorek .Odcien skory mam , taki jakby rozowy , co chyba raczej nie wspolgra z cieplymi barwami. No ale znowu wlosy , maja chyba kolor cieply , i jak tu dojsc do tego jaka jest sie pora roku? Moze wiosenne lato A wlasnie , czy Ktos mi okresli , ksztalt twarzy ? Bo jestem w tym ciemna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

Nie wiem tylko czy bedzie mi cos takiego pasowalo.