|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zakładam topic ponownie - bo nikt mi nie odpisał:-( prosze pomóżcie
przeczytałam na ten temat duzo tematów ale i tak jestem w kropce....
oczy - zielono szare opalam się na czerwono, nienawidze opalenizny bo zaraz mam oparzenia, poza tym chyba wcale się nie robie brązowa moje usta sa blade - bez barwnika (wczesniej myslałam, że jestem zima...ale napisano gdzies ,ze usta zimy maja mocny barwnik) włosy ciemny brąz myslę, że bardziej mi pasuje kolor rózowy niz pomarańczowy pasuja mi zdecydowane kolory - na ustach zdecydowana pomadka w kolorze malinowym (najlepiej się czuję) do tego taki sam róz i czarna kredka plus tusz na powiekach mam cerę jasna, ale nie porcelanowa - jest nieco czerwona ale wydaje mi sie, że to dlatego, że jest problemowa, ładnie mi jak rozjasnie cere podkładem i pudrem zarówno w makijazu jak i ubiorze zdecydowanie lepiej wyglądam w mocnych kolorach - róz, czerwień, czarny, biały - źle mi w pastelach, bezu (makabra) - mam bezowa bluzke i wyglądam jak chora w ogóle bez malinowej szminki wyglądam jak chora - jak pomaluje sie łososiowa szminką siostry i jej złotymi cieniami - to jak trup - pomijajac to, że tych kolorów u mnie po prostu nie widac. w fioletowym mi źle - mam na mysli cienie, gryza się z czeronym odcieniem cery, a ubrania fioletowe to chyba nikomu nie pasuja nie chce tu zamieszczac swojego zdjęcia, ale jak ktos by chciał zobaczyc moje zdjęcie by ocenic to moge wysłac na maila. jak cos pominełam to pytajcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zakładam topic ponownie - bo nikt mi nie odpisał:-( prosze pomóżcie
chodzi oczywiście o ANALIZE KOLORYSTYCZNA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja myślę, że możesz być zimą
![]() ![]() Acha - trzeba było podciaganąć poprzedni wątek, niekoniecznie zakładać nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kto mi jeszcze napisze?? proooooszeee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
wiele mówi że jesteś zimą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
agabit - dwa zdjęcia poleciały na maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.