|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Porażka na studiach, oblany egzamin, poprawkowicze łączmy się!
Mam doła. To moja 1 poprawka w życiu. Tyle trudności zdołałam już przejść. Jestem na 2 roku. A tu bach. Wszyscy pozdawali a ja nie. Czuję się z tym słabo. Trafiłam na kiepski temat, który mi nie podpasował totalnie. Jestem załamana.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
na przekór do celu
|
Dot.: Porażka na studiach, poprawczkowicze łączmy się!
Miałam poprawkę, zdałam ją na 4, potem dostawałam stypendium rektora, a studia ukończyłam ze średnią 4,5
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
na przekór do celu
|
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dot.: Porażka na studiach, oblany egzamin, poprawkowicze łączmy się!
Pierwszą poprawką także byłam załamana. Z czasem zrozumiałam, że nie określa mnie jako głupiej, pustej itp. Po prostu źle zorganizowałam sobie czas pracy, nie doczytałam jednego tematu. To brzmi jak błahostka i nią jest
![]() Ja pojutrze mam wyniki z łaciny. Pewnie nie zdałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Cios, który nie ma żadnego negatywnego wpływu na twoja przyszłość (najbliższą owszem, ale tę dalszą absolutnie nie). Wykładowcy też musieli swoje przejść - zmieniali kierunki, mieli poprawki, POWTARZALI ROK (!), a skończyli z prof. przed nazwiskiem, odznaczeniami do prezydenta, są szanowani. Nie pozwol, aby ta poprawka podkopała swoją samoocenę. Zdasz i życie potoczy się dalej. Przecież wiesz, że byłaś przygotowana, po prostu nie podpasowało ci pytanie. Masz wiedzę i to jest najważniejsze!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
na przekór do celu
|
Szczerze mówiąc, chciałabym mieć Twoje zmartwienie, a oddałabym Ci swoje
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Też zaczynam mieć doła. Poprawka we wrześniu będzie na pewno, jutro mam mega ciężki egzamin... Niby czas był, ale sesja trwa u mnie już nieco ponad miesiąc i jestem zmęczona. Najgorzej, że to ustny i po prostu mi wstyd, że nic nie powiem :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja mam już poprawki za sobą... choć jestem dość mocno wkurzona, bo miałam tydzień na ogarnięcie materiału na nie. Zastanawiałam się nawet nad położeniem zwolnienia lekarskiego ale stwierdziłam, że nie chce mieć zniszczonych wakacji... choć jak się okażę, że nie zdałam to będzie mi chyba jeszcze gorzej!
histeryczka_sztuki ja Ci powiem, że już też mam dość tej sesji. Jakoś ta zimowa była przyjemniejsza. W lipcu nie mogłam zaplanować żadnych wakacji!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
siedzę od 3 dni w domu w dresie, nieuczesana, niepomalowana; snuję się po domu - od lodówki do pokoju, niby coś przeglądam, niby czytam, ale myślami jestem gdzie indziej. Tragedia. ten 2 rok był straszny... zimowa u mnie trwała też sporo - nie miałam ferii, jak większość, bo profesor nie czytał naszych prac, tylko to, co upadło na biurko - 3, na podłogę - 2
![]() Miałam tyle planów na wakacje (nie urlopowych, zawodowych bardziej), a nie mogę z niczym ruszyć dopóki nie oddam tego cholernego indeksu do dziekanatu. Całe szczęście to jutro. Tylko dlaczego to musi być ustny!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj odpoczywam w łóżku i oglądam TV w piżamie i co chwilę odświeżam stronę uczelni za wynikami egzaminu!
Też tak miałam w tym semestrze.. w ogóle nie miałam weny do nauki. Ciesz się, że to już za momencik koniec... Jeszcze przyszły rok... i będziesz miała koniec!
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Nie mogę się doczekać! Też chcę już lezeć w łóżku i oglądać seriale (bez wyrzutow sumienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To jutro trzymam kciuki
![]() O której zdajesz? ![]() Ja chyba spokoju nie zaznam, aż nie wstawią Mi w protokole min. 3 !! No a jak się nie uda to komis.. albo warunek ![]() Edit: PPG zdane ![]() Jeszcze tylko Ustrój...
"Marzenia się nie spełniają. Marzenia się spełnia" Dwukierunkowa studentka po przejściach ![]() Edytowane przez Kornellis Czas edycji: 2016-07-12 o 14:23 Powód: ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.