|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kołyska do ćwiczeń (mięśnie brzucha)
Hej dziewczyny, za zadna sile nie moge przemoc sie do cwiczen brzuszka, nie moge zrobic brzuszkow, bola mnie plecy, za swira nie moge sie podnies :/... Fakt jest taki, ze wysportowana nie jestem. Dlatego chcialam was zapytac czy ktoras z was, ma taka kolyske, czy na niej cwiczenia sa prosciejsze, i czy efekt jest zadowalajacy. Chcialabym spalic tkanke tluszczowa, teraz mozna juz dostac takie urzadzenie za nieduze pieniazki, ale z drugiej strony tez szkoda wydawac prawie 100zl na cos co bedzie sie kurzyc w domu, albo nie przyniesie zadnych skutkow.
![]() Dlatego prosze o pomoc, napiszcie mi cos od siebie. Z gory dziekuje i pozdrawiam uzytkowniczki forum Fitness. Edytowane przez neoiinka Czas edycji: 2006-01-15 o 14:41 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kołyska do ćwiczeń (mięśnie brzucha)
hej! ja tez mam problem z bardzo bolacymi plecami. Pusiak dala m pomysl taki zeby zamiast zwyklych brzuszkow robic takie z podkurczonymi nogami "skrety".
Pomaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
a ja na bol pleckow znam jeszcz ejeden sposob.. podczas robienia brzuszkow trzymac lewa reke na ramieniu, a prawa zlapac sie za nadgarstek lewej..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
super dziewczyny, sprobuje waszych porad, ale nadal jesli ktos moze cos mi powiedziec o kolysce, to chetnie przeczytam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dobra rozgrzewka (skłony) i po problemie.
Dobre ćwiczenie. Leżąc plecami na stole, rękami trzymając się jednego boku stołu tak, aby od połowy pośladów nogi wysiały bezwładnie. Podnosisz je wyprostowane i dajesz za głowę. Staraj się przy tym nie rozluźniać mięśni. Tak 4 razy po 15. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.