|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wieczór panieński - pomysły, zabawy, miejsca
Cześć!
Niedługo moja przyjaciółka wychodzi za mąż i przypadł mi zaszczyt zorganizowania zabaw i różnych atrakcji (wyborem klubów, ubiorem itp. zajmują się inne dziewczyny). Problem w tym, że nie znam zbyt wielu takich zabaw, czy atrakcji. Bardzo proszę o wszelkie pomysły i podpowiedzi, jakie zabawy widziałyście, jakie były u Was, gdzie można wyjść (np. escape room), o czym pamiętać i na co uważać. Planowany termin wieczoru: 13 sierpnia 2016 Wszystkie pomysły na pewno przydadzą się nie tylko mnie, ale i innym druhnom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wieczór panieński - pomysły, zabawy, miejsca
Po pierwsze myślę że powinnaś porozmawiać z PM - niech wskaże kierunek, podpowie czego oczekuje
![]() Byłam na wieczorze panieńskim w klubie z kręgielnią. Trochę gry, trochę tańca, jedzenie na dowóz, drinki, potem wylądowałyśmy na stancji jednej z dziewczyn. Nam to pasowało, wszystkie się znamy od liceum i zabawa dla nas była wystarczająca, ale ktoś mógłby powiedzieć "tylko tyle??" Na innym wieczorze był ogromny klub, ogromne drinki i uczestniczki próbujące dorównać filmom hollywoodzkim, gdzie na takim spotkaniu jest się głośną i wulgarną ![]() ![]() Są różne gusta, więc odsyłam Cię na początek do bohaterki wieczoru ![]() Aha, co mogę podpowiedzieć - nie wiem jak w innych częściach Polski, ale w moim mieście standardem zaczyna być tort okolicznościowy. Można poprosić o taki niegrzeczny (if you know what i mean ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zależy co tam sobie PMka wymarzyła - podstawa to ją dopytać żeby nie wyszło fajnie tylko dla organizatorek
![]() Byłam na dwóch wieczorach w podobnym stylu - przyjaciółki i mój. Oba to najpierw posiadówa we wspólnym gronie, jakieś drinki i zabawy - test zgodności (na pytania odpowiada najpierw Narzeczony a potem PMka jest sprawdzana czy odpowie tak samo - za złe odpowiedzi jakieś karniaki), jakieś zabawy i zadania (kupowałyśmy gotowe z neta, takie karty z zadaniami dla wszystkich lub dla samej PM). Potem szłyśmy na imprezę do klubu potańczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odp. Podoba mi się szczególnie pomysł z zadawaniem pytań i karniakami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja organizując wieczór panieński swojej kumpeli, wymyśliłam coś na styl zabawy w podchody. Po całym mieście - w mieszkaniach u znajomych, w knajpach, które wspólnie odwiedzamy , sklepach z zaprzyjaźnioną ekspedientką zostawiałam zadanie do wykonania, albo nakazywałam odbiór kolejnej imprezowiczki. Było mega fajnie, sama PMka zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-28 o 13:07 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
oooo naprawdę fajny patent, jeszcze nigdy o takim nie słyszałam. Super dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
my mialysmy wieczor w stylu pin-up, super sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Im bardziej pomysłowo- tym lepiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.