|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praca licencjacka
Z góry przepraszam za nieco infantylne pytanie i chaotyczny ton mojej wypowiedzi
![]() ![]() Pojutrze musze oddać rozdział teoretyczny pracy licencjackiej... Niestety zabrałam się za jego pisanie baaaardzo późno i w efekcie treść jest, że tak powiem w moim mniemaniu " banalna " ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca licencjacka
Nie powinno być na tym etapie problemu z poprawieniem rozdziału. Przeciez może być tak że w trakcie dalszej pracy znalazłaś nowe materiały, zmodyfikowały się Twoje pomysły i tysiące innych rzeczy. Nie oddajesz przecież wersji ostatecznej do recenzji promotora! Zresztą nawet wtedy gdy coś będzie nie tak to musisz nanieść poprawki. Nie przejmuj się i oddając powiedz że jest to "robocza wersja" pewnien zarys rozdziału ale pewnie będziesz go jeszcze poprawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Joasiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się ! Wersję " roboczą " oddajesz po to, by promotor mógł naprowadzić cię na właściwy trop i zorientować się co zamierzasz ująć w pracy . Moja pierwsza wersja daleka była od efektów końcowych , a dyplomową pracę obroniłam na 6 ( i to w piątek 13-ego ! )
--- Głowa do góry !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Uffff.... Trochę się uspokoiłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raróg
|
Nic się nie martw, powiedz mu prawdę
![]() ![]() Ja raz zapomniałam uzupełnić kardridż i drukując rozdział wieczorem przed spotkaniem ze zgrozą zobaczyłam, że drukuje mi tylko na ciemny róż {bleh} ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
poza tym nie ma co wierzyć, że promotor traktuje naszą prace wyjątkowo i czyta od deski do deski
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wychwycila nawet brak przecinka ![]() ![]() ![]() A wracajac do wątku to jesli wogole pierwszy rozdzial ci przegladnie to bedzie dobrze...u mnie tylko sprawdzila czy mam wystarczajaca ilosc stron pierwszego rozdzialu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pracy miałam poprawione własnie wszelkie ę, ą i przecinki. Black Isabell chyba większości osób przy pracy licencjackiej czy magisterskiej rozdział teoretyczny wydaje się banalny. Agusz - gratulacje! A na której to uczelni istnieją szóstki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.