|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PWSZ w Legnicy, finanse, rachunkowosc i podatki
Witam
![]() Obecnie jestem studentka FiR na WSB we Wroclawiu, zaocznie, lecz niestety, ta szkola zupelnie nie spelnia moich oczekiwac co do poziomu nauczania. Pomyslalam wiec, ze zaczne studia od nowego semestru, ale stacjonarne na PWSZ w Legnicy, w kierunku finanse, rachunkowosc i podatki. Czy ktos z Was mial stycznosc z ta uczelnia? Jaki jest poziom nauczania? Jacy sa wykladowcy? Czy ktos studiuje, badz studiowal FiR? Prosze o rady. Z gory dziekuje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: PWSZ w Legnicy, finanse, rachunkowosc i podatki
a co to ma byc w ogole jakies PWSZ czy WSB? na studia to sie idzie na panstwowe uniwerki, politechniki czy umedy, a nie na jakies gowno uczelnie i w dodatku zaocznie. mieszkasz na dolnym slasku to marsz do wrocka na uniwersytet ekonomiczny, a nie jakies pwsz, masakra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez pappitka Czas edycji: 2015-04-12 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Nie jestem w stanie Ci poradzić, ale najlepiej sprawdzać dokładnie program nauczania, czytać o wykładowcach i sprawdzać jak działają wszelkie koła naukowe czy ogólnie jak wygląda działalność prostudencka "w śodku". Co prawda jestem po UJ i tu panują troszkę inne warunki niż na wyższych szkołach, ale myślę, że wszędzie jest możliwość dowiedzenia się wszystkiego. A kierunek bardzo fajny
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2020-06-27 o 08:49 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.