![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Adoratorka mojego faceta nie odpuszcza
Potrzebuję się komuś wyżalić,poradzić lub żeby ktoś mną potrząsnął...
Ponad rok temu pokłocilam się z moim facetem i pojechałam ze znajomymi na impreze,a on poszedł na domowke na która mielismy isc razem.. Poznal tam X. Był to jedyny raz kiedy się widzieli na dluzej i rozmawiali, X szybko znalazła go na fejsie. Od PONAD roku do niego pisze. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to,że wie że ma mnie i że oprócz wpadniecia na siebie w supermarkecie miala z nim styczność raz w zyciu,nawet koleżeństwem nie można tego nazwać. Mój facet pokazuje mi ich rozmowy, 3/4 razy ja ignoruje, nie odpisuje lub mowi ze musi już isc. X mimo ze wie,że jesteśmy razem zaprasza go na piwko i proponuje masaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Adoratorka mojego faceta nie odpuszcza
Niech jej przestanie odpisywać. W czym problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
wańka wstańka
|
Niech facet ja ignoruje zamiast z nią rozmawiać.
Sent from my HTC One using Tapatalk
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Z tego co widzę,3/4 razy ją ignoruje albo kończy rozmowę po kilku zdaniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Słuchaj, ona robi tyle na ile on jej pozwala. Z partnerem masz problem, nie z nią, skoro boi się, co znajomi powiedzą /patrz: blokowanie na fejsie/ i nie potrafi postawić granicy dziewczynie, której zachowanie (podobno) i jemu przeszkadza.
Niech WCALE nie odpisuje. Po czasie dziewczyna przestanie pisać, bo ileż można? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rowniez uwazam, ze powinien ja ignorowac w 100% i tyle.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy tak do końca przeszkadza,podejrzewam że mu to schlebia..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
No to jak wyżej - problem masz z facetem. To nim powinnaś się zająć, a nie wściekać na tamtą dziewczynę. Zwłaszcza, że jak ona sobie odpuści to skąd wiesz, że nie pojawi się kolejna, której twój partner znowu nie postawi granicy, bo będzie podbudowywać sobie ego? Porozmawiaj z nim poważnie o tej sytuacji i ustalcie jakieś zasady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Przeciez wystarczyło by żeby przestał całkowicie odpisywać na jej wiadomości albo napisał jej jedną konkretną wiadomość w której by jasno się wyrazil że chce żeby przestala do niego pisać.
Twój chłopak natomiast woli podtrzymywać te znajomość i pokazywać Ci wiadomości zebys czula się zazdrosna. Troche to zalosne, szczególnie ze Ciebie to mocno meczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
No oczywiste,ze mu sie to podoba,ze ona tak za nim "lata". Kazdemu facetowi takie cos schlebia i watpie zeby przestal calkowiecie z nia gadac.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
on tired little feet
|
wiesz, że jest opcja "blokuj" na facebooku? chłopakowi się podoba, że ona tak wypisuje do niego i gdzieś ma to, że Tobie to nie odpowiada.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Niech przestanie jej odpisywać na wiadomości i po problemie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Problem leży w Twoim facecie. Po pierwsze bardziej przejmuje się opinią znajomych po zablokowaniu jej na fesie niż Tobą, po drugie on sam jej na to pozwala. Skoro już nie chce jej blokować to albo niech jej kompletnie nic nie odpisuje aż się w końcu znudzi albo niech jej napisze jasno, że nie chce żeby do niego pisała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czytając wstęp wątku myślałam, że chodzi o jakąś psycholkę, która spuszczona ze schodów, wraca oknem. A tu jednak pan podtrzymuje kontakt. Może słaby, ale kontakt jest. Dziewczyna przyjęła strategię, że kropla drąży skałę. Autorko, postaw temu Twojemu kolesiowi ultimatum. Bo albo mu na Tobie zależy, albo średnio na jeża. A jak to drugie, to nie warto na niego tracić czasu, bo tamta w końcu tą skałę wydrąży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Dziecinna to jest argumentacja chłopaka, że jej nie zablokuje bo mają wspólnych znajomych. Co to ma do rzeczy niby? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Usunąć ze znajomych i zaznaczyć opcję, że nieznajomi nie mogą pisać wiadomości.
Nie usuwać i zaznaczyć "nie pokazuj wiadomości od" i nie wyświetla się, że ktoś pisał. Zaznaczyć niewidoczność dla tej osoby na czacie . Jest tyle opcji, że nie trzeba blokować (chociaż to podejrzane) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Klikasz w messengerze na ikonke.osoby przy rozmowie i wtedy-wrzuc do spamu. Ta dam!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Niestety ale masz z tego co czytam problem w związku jak piszą koleżanki powyżej.Twoj facet flirtuje z dziewczyną i najwidoczniej mu się to podoba
![]() ![]() Może trochę przesadzam ,i pisze na wyrost ale i tak nie podoba mi się zachowanie twojego faceta . Edytowane przez EdytkaEdytka71 Czas edycji: 2016-08-11 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Nie no.. po prostu nie czaje. Koleś sobie pisze z jakąś dziewczyną, nawet Ci wiadomości pokazuje, nie ma wobec niej jakiś zamiarów, wiesz że mu się nie podoba, a tu jakieś wątpliwości
![]() ![]() ![]() Ed.: No i gdzie napisała że flirtują haha weźcie bez jaj ![]() Edytowane przez monitor_od_kompy Czas edycji: 2016-08-11 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
No dobra, to jak on się jara? Przecież napisała że on jej nie odpisuje itp. a takie śmieszki to tam nie na poważnie pewnie nawet. Zacytuj autor co on tam do niej pisze, bo tu gdybanie nie potrzebne powstaje, a może on ma ją w dup*e.
Ed. Ale _Tinkerbell, masz rację, to by było wręcz idealne wyjście z sytuacji.. niestety ja tak miałem, że właśnie też mówiłem dziewczynie żeby przestała ze znajomym pisać, a ona mi na to że jak to będzie wyglądać, że powinienem jej ufać, a ona nie chce wyjść na idiotkę bo przecież nic złego nie robią, a to że sobie popiszą to normalka. Zabolało mnie jedynie to, że ja opisałem podobną sytuację i zostałem całkowicie zjechany :/ może na przyszłość też powinienem być bardziej stanowczy.. Edytowane przez monitor_od_kompy Czas edycji: 2016-08-11 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
No to jak ma ją w dupie to po co z nią pisze?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Tinkerbell.. ehh.. no właśnie, po co z nią pisze, tak cholernie bardzo chciałbym znać odpowiedź na te pytanie..
Ed: btw. zedytowałem poprzedni post |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Jeśli te dwie sytuacje stawiasz na równi, to tak, wygląda na chorobliwą zazdrość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Pani Super-Moderator, nie no odróżniam, nie jestem idiotą, po prostu było kilka sytuacji o które miałem prawo być zazdrosny, nie chce tu opisywać bo cholera wie, może przegląda te forum
![]() I tak btw. jeżeli między innymi lajkowanie postów to taki dziki podryw, to chyba jednak nie do końca ja mam problem z zazdrością xd Edytowane przez monitor_od_kompy Czas edycji: 2016-08-11 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.