![]() |
#1 |
BAN stały
|
LILOU dla faceta .. ? ;)
Hej.
Czy myslicie że dobrze skomponowana bransoletka LILOU (oryginał, przeraza mnie jakość podróbek, pozatym one kosztuja z 15 zł, a to dla mnie za mało jak na urodzinowy prezent..) może nadawać sie na fajny i osobisty prezent dla faceta? Tż ma 25 urodziny, chciałam kupic mu LILOU wersja gruby sznurek ciemny szary lub czarny i bez tej "dyndającej" zawieszki (wtedy na bank by mu sie nie spodobała:p bo to babskie ![]() Co do ozdób on wlasnie czasem lubi zalozyc czarny rzemyk na reke, ktory juz mu sie bardzo zniszczył, wiec nosi rzadko, ale widze ze lubi cos miec na rece czasem. Myslicie ze dobrze skomponowane lilou moze byc dla faceta? Do tego oczywiscie kartka z zyczeniami od serducha i myslalam zeby dorzucić jacka danielsa 0,5. Myslicie ze taki prezent jest ok ? Nie chcialabym zeby mu sie nie spodobał, bo to pierwsze urodziny odkad jestesmy razem (jestesmy juz dosc długo, ale akurat tak wypadlo:p) no i jakby nie patrzeć oczko ![]() wiec naprawde zalezy mi zeby wyszło super.... troche sie obawiam tego lilou, ale skoro lubi nosic ciemny rzemyk, to powinno byc ok? prosze o rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: LILOU dla faceta .. ? ;)
Pominę już fakt, że dla mnie lilou jest ostro przereklamowaną tandetą z ideologią dorobioną żeby uzasadnić cenę. Ale co najważniejsze - to zdecydowanie jest babska biżuteria i chyba bym musiała bardzo nie znosić faceta, żeby mu coś takiego dać
![]() Jest na rynku obecnie masa fajnej, męskiej biżu, zwłaszcza bransoletek. Skoro lubi rzemienie, to kup mu lepiej coś w tym guście: http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/odzi...skie-bn256.jpg http://4.bp.blogspot.com/-RpDRKWgFAp.../bez+nazwy.png http://www.rezon.eu/userdata/gfx/bd0...b79da4080d.jpg A nie lilou ![]() Ewentualnie poszukaj w swojej okolicy jakiegoś speca od rękodzieła, bo czasem można znaleźć naprawdę fajne sprawy, mój tż na przykład robi dla różnych osób bransoletki skórzane na których wytłacza nuty ich ulubionych piosenek, albo istotne dla nich symbole. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dużo takich bransoletek jest na allegro, ja kupiłam tacie na święta grubą skórzaną bransoletkę ze srebrnym zapięciem za jakieś 70 złotych(razem z wysyłką).
Bransoletki Lilou są ładne ale drogie. Ja mam jak to określiłaś 'podróbkę' sama sobie taką wybrałam na święta od tżta- srebrne serduszko z grawerem i kilka sznurków i jest to dla mnie najpiękniejsza bransoletka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mnie się biżuteria męska totalnie nie podoba.
Jak nie jesteś pewna tego czy będzie ją nosił, masz jakieś wątpliwości - to lepiej wymyśl inny prezent ![]() Wiem, że szukanie pomysłu jest trudne, ale chyba nie ma po co uszczęśliwiać kogoś na siłę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój narzeczony lubi nosić bransolety ze skóry, ale to wcale nie znaczy że chciałby nosić sznurek z kawałkiem srebrnej blaszki. ![]() Rzemyk to jednak co innego niż lilou. Jak Twój parner lubi rzemyki to wcale nie musi chcieć nosić lilou. I może Ci tutaj 100 osób napisać że lilou dla faceta jest super, ale to idywiduwalna sprawa. A może zacznij kiedyś przy nim oglądać stronę lilou, najpierw damskie(pogadaj przy tym że ładne, blabla), a potem męskie bransoletki. Kiedy już znajdziesz taką jak byś chciała kupić ukochanemu to powiedz - oo, zobacz są tez męskie ! Załozył byś coś takiego ? Pewnie coś tam powie, więc się zorientujesz czy jest sens kupować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jestem na nie... te rzemyki które dziewczyny pokazały są ok ale Lilou dla faceta nie:/ poza tym jest kiepskiej jakości-rysuje się,sznurki odbarwiają...
![]() ![]() a i "oczko" to 21 lat a nie 25 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja bym odradzała taki prezent...
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam bransoletki Lilou i nie widzę tam nic odpowiedniego dla faceta.
Ale ogólnie pomysł masz fajny, tylko musisz poszukać takich bransoletek w innych sklepach, Apart na pewno ma typowo męską kolekcję srebro+skóra, przynajmniej jeszcze z pół roku temu widziałam tam coś takiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dla faceta? nigdy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Pani Mizantrop
|
Mnie się żadna męska biżuteria nie podoba, a ceny Lilou są kompletnie nieadekwatne do tego, jak ta biżuteria się prezentuje i z czego jest zrobiona. Nawet te podróbki są za drogie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Hmmm...
a nieśmiertelniki np :p? apart ogladałam, nie podoba mi sie tam męska biżu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Lilou ma na bank meska kolekcje, zajrzyj na strone
![]() I nie, ja bym nie chciała, bo nie znosze nosić czegokolwiek na rekach (nawet zegarka) poza pierscionkiem ![]() Zastanawiam sie jeszcze nad nieśmiertelnikami, ale nie wiem czy troche "za stary" na to nie jest :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Naczelna Wizażanka:)
|
W życiu nie kupiłabym żadnemu facetowi bransolety Lilou i tobie też odradzam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
serio Waszym zdaniem jest az taka nie meska?
Myslalam nad czyms w stylu takiej.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W załączniku to co dla mężczyzn zaproponowali. Na moje oko nie różni sie niczym od kolekcji damskiej. Pokazałam też narzeczonemu. Jego reakcja była bezcenna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
lub takiej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() przecież to sa ewidentnie damskie.. nie, czegos takiego na pewno bym nie kupiła dla mężczyzny. wrzuciłam 2 przyklady nad jakimi sie zastanawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jest jeden problem: one są brzydkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko, te bransoletki które wrzuciłaś to ja bym chętnie nosiła, wg mnie są typowo kobiece. Od kiedy czarny czy szary kolor jest przypisany mężczyznom? Przecież tylko tym się ta bransoletka różni od innych. Bardziej męskie wydają mi się takie: http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/odzi...a-meska-u6.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/...-meskie-b7.jpg http://prezenty.efex.pl/sites/defaul...blic/3_119.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Copyraptor
|
Ale co, będziesz tu czekać, aż Ci którakolwiek napisze, że to super pomysł? Aż przebierasz nóżkami żeby mu to lilou kupić, bóg jeden wie dlaczego
![]() Mój TŻ właśnie dla znajomej naprawia taką przepłaconą lilou. Rzemyk wygląda po paru tygodniach jak chińskiemu psu z gardła, a elementy metalowe są wyobcierane i pogubiły jakieś kryształki czy cośtam, no wygląda to żałośnie. Jakbym była facetem i dostałabym flaszkę whisky i bransoletkę lilou, to bym musiała tę flaszkę opróżnić momentalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tż by się chyba rozpłakał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to całe Lilou to straszne badziewie, przepraszam.
Te, które pokazałaś, również mi się nie podobają. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
kurcze, to w takim razie nie wiem co
![]() zegarek juz dostał.. (trafiony ![]() a nieśmiertelniki? myslicie ze to dobry pomysł? nieśmiertelniki z fajnym grawerem i do tego jack daniels ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Copyraptor
|