|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mezoterapia igłowa Toruń, Bydgoszcz
Witam, proszę o opinie i namiary na lekarzy medycyny estetycznej w Toruniu i Bydgoszczy wykonujących mezoterapię igłową. Na 40.te urodziny chcę sobie odmłodzić twarz i wyprasować zmarszczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mezoterapia igłowa Toruń, Bydgoszcz
a nie lepiej zrobić serię bezigłowej? po igłowej będziesz napuchnięta,bynajmniej moja ciocia była..i teraz chodzi na bezigłową z jakimś olejkiem i jest bardziej zadowolona
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Za mną już nieinwazyjne metody- mikrodermabrazja, peelingi-pieniądze wyrzucone w błoto, efekt na krótko. Mam głębokie zmarszczki pod oczami i lwią bruzdę. Używam systematycznie kremów, chodzę do kosmetyczki na maseczki i właśnie kosmetyczka zasugerowała taki zabieg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
poczytaj o laserze fraxel restore i fotoodmładzaniu
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej więc zainwestować w coś o udowodnionym efekcie. Żeby nie być posądzonym o reklamę sprawdź "namiary" na gabinety medycyny estetycznej w Bydgoszczy na stronie www.certyfikowani.org. Ja skorzystałam, co prawda z metod inwazyjnych (botox i kwas hialuronowy) ale jestem zadowolona. Wiem, że w tym gabinecie wykonuje się również mezoterapię igłową. Lekarka prowadząca gabinet jest moim zdaniem bardzo kompetentna, rzeczowa, kontaktowa, miła i co dla mnie najważniejsze uczciwa - nie "wciska" nic na siłę, raczej nawołuje do rozsądku i umiaru. Jeżeli się zdecydujesz na pewno doradzi Tobie zabiegi odpowiednie do potrzeb. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znowu reklama słynnego newu.... reklama na wizażu jest płatna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny w Bydgoszczy byłam niemal u każdego lekarza medycyny estetycznej i przestrzegam, pieniądze wyrzucone w błoto, lekarze bez wyobraźni w postrzeganiu proporcji twarzy - głownie dr Romańska-Gocka - kwas hialuronowy zamiast w opadające miejsce wstrzyknęła w wystające co pogorszyło mój stan i kosztowało mnie to 800 zł, dr Jeleńska-Draim pracuje na produktach Cromy wyłącznie bo jej przyjaciółka jest właścicielką tej firmy, po dwukrotnym ostrzyknięciu efektów nie mam a jak chciałam się umówić na kolejną poprawkę telefonów nie odbierała, wzięła za to 900 zł. Dr skory tak mi zlikwidował botoksem lwią zmarszczkę że unieruchomiła mi się ta okolica, ale w stanie niezmienionym, nie wygładziła się. U Bieńkowskiego byłam na laserze z obietnicami że niewiele mi trzeba tylko zniwelować przebarwienia i rozszerzone pory, laser w zupełności wystarczy, 1 zabieg, a to po prostu efekt jak po mikrodermabrazji. Zostaje mi do przetestowania Instytut Omorphia i Dormed bo do dermatoestetici nie zamierzam uderzać patrząc na to jaką antyreklamą jest właścicielka i jakie ma ceny "w promocji", Urbanowski odpada ze względów prywatnych. Niestety po śp. dr Gniazdowskiej nie ma godnego następcy jako człowieka i lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Sprawdźcie sobie salon medycyny estetycznej w Toruniu http://www.beautymedica.pl/ Z tego co się orientuję to właśnie mają jakąś promocję na mezoterapię igłową, więc może warto skorzystać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajna promocja jest w salonie elitederm.pl . Pani doktor ma klika rodzajów mezoterapii, wytłumaczy, porozmawia. Poza tym jak dla mnie to lepiej aby skórę ocenił jednak dermatolog a nie ktoś po tygodniowym kursie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.