![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrześniowy kramik Peonies
Nieaktualne!
Witaj w moim wrześniowym kramiku! Masz wątpliwości? -pytaj! Zawsze w przypadku zainteresowania wymianą wrzucam zdjęcia. a na wymianę mam: kolorowo" Cień Diorshow mono 170 angelique, tylko tesowany (piękny, wakacyjny, opalizujący lila) pełnowymiarowy w kasecie i welurku. paletka Estee Lauder Pure color eyeshadow: 01 pink ice, 07 smokey, 09 amethyst, 13 pale moon tylko test (not for individual sale). Wymienię jedynie na coś wyjątkowego: Dior nude tan 001 pink sunrise kilka razy omieciony pędzlem (bez kabuki i welurku) Guerlain Crazy Terracotta kilka razy omieciony pędzlem (bez welurku) Błyszczyk Clarins color quench lip balm 06, 15ml tylko test koloru na dłoni cień Smashbox single eye shadow take II tylko test puder w kamieniu yardley w biżuteryjnej kasecie Stratton (kaseta vintage, wartość produktu ok. 30 funtów) john frieda frizz ease glossing mist 75ml, spray test jednego psika nie mam korka Head&Shoulers extra thickening Tonic, 125ml, nowy w pudełku Zapachy MJ daisy edt ok. 45/50ml Harajuku Super G 30ml, tylko test (unikat) korek do Marc Jacobs Lola Jo Malone Amber&Lavender Cologne 9ml, tylko test O de Lancome edt ok. 25/28ml Gucci flora gardenia ok. 25/50ml Fragonard Fleur d'oranger edt 100ml, katonik tylko test (najnowszy zapach Fragonard) Victor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose EDT 50ml Inności: nowa, z metkami bielizna la senza z kolekcji girly and gorgeous: biustonosz 34B/75B, stringi 8/36 Śliczne czekoladowe baleriny 1to3, skórzana wkładka r. 39, nowe Nowe okulary słoneczne Marc by Marc Jacobs Black Butterfly, mmj 420/f/xmas, z etui, oryginalne kupione w salonie optycznym. Dostałam na Dzień Kobiet niestety fason nie jest dla mnie, wymienię za coś naprawdę wyjątkowego nowe etui na tablet witchen Kącik dziecięcy: Dygotka Barbie Magia Pegaza unikat, już nie do kupienia w sklepach! Piękne! na baterie: świecą jej policzki, dygocze i mówi w języku angielskim. wysokość około 40cm Do zabawki dodaję małą maskotę Dygotka w koronie - wysokość ok. 18cm, stan bardzo dobry. my little pony spike wieeelki przytulak, jak nowy! me to you - nowe, różnej maści i wielkości - pytaj! zabawki używane przez moją córeczkę ale bardzo zadbane i w stanie bardzo dobrym. Mamy ich bardzo dużo! chetnie wymienię na kosmetyki lub pet shop ale też i inne rzeczy dla dziewczynki Edytowane przez peonies Czas edycji: 2016-10-12 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowy kramik Peonies
Hej
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za Gardenia Gucci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Witaj, podoba mi się Flowerbomb, czy w zamian za chciałabyś moje MD eau fraiche?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
No niestety
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos za miss dior?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Podobają mi się jeszcze buty ale niestety nie mój rozmiar
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie ponownie za flowerbomb ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Witam, czy znalazłabyś coś za balerinki i my little pony? jeżeli tak to mam pytanie o długość wkładki butów i wysokość zabawki, prosiłabym również o zdjęcia
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=951321 Edytowane przez hubert0405 Czas edycji: 2016-09-08 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za miss dior/gucci gardenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dziękuję za odpowiedź, ale rezygnuje, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla mojego nosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
witaj, niestety nic, dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.fragrantica.pl/perfumy/Be...sha-14998.html
to bardzo mily,przyjemny kwiatowy zapach.Nie jest bardzo slodki,ani duszacy.Poczytaj moze jeszcze gdzies |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
No i co tam Koleznaka wymyslila?
![]() Collistar Silk Effect Eye Shadow 31 talismano blu 4g - użyty 3 razy Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2016-09-15 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Piwonko, dzięki za fajny opis, taki szczery i rzeczowy
![]() Nie da sie ukryć, że Adusia ubywa, jakoś fajne zapachy mają to do siebie ![]() pojemność z mojej strony mała, w razie co miałabym do dołożenia 12/30 Versace Bright Cristal lub Romans Laurena - tu nie pamiętam ile zostało, chyba połowa 30ml. Ewentualnie w Twoim typie jeszcze może być Jimmy Choo flash. Wymieniam te, które mają szansę Ci podejść ![]() Zastanawiam się, czy nie zaryzykować z tą Bombą, może by mi przypasowała ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Lancome O?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Fragonard Fleur d'oranger edt 100ml, katonik tylko test (najnowszy zapach Fragonard) Jeśli tak, to czy to są te perfumy? https://www.fragonard.com/en/product...0de%20toilette Edytowane przez 201801022057 Czas edycji: 2016-09-16 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.