|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
pytanie do złośliwca - wymiana płyt z ćwiczeniami
cześć, czy jest możliwość ułożenia wątku o wymianie płyt CD z ćwiczeniami fitness ?? czy nie bedzie to łamac regulaminu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: pytanie do złośliwca - wymiana płyt z ćwiczeniami
Nie widzę problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
pytanie do złośliwca !!!
- BANa otrzymują u nas osoby. Czyli jeśli masz zarejestrowanych kilka nicków, BANa otrzymają wszystkie korzystające z tego samego komputera- jeśli mam bana stałego na złośniczkę24- na eskę23 już mi minął - czy ten zapis oznacza że na komputerze moim w domku mam zablokowane forum całkiem?? mimo, że na eskę ban minął ?? bo ja teraz jestem na studiach ... p.s. mógł byś dopisać w regulaminie że podczas posiadania bana tymczasowego nie można zakładać innego konta, gdyby to wiedziała założyła bym konta złośniczkę p.s. nie wróciłam wtedy by ludzi obrażać , przeprosiłam wszystkie dziewczyny i było spoko , no ale niektórym się to nie spodobało i jest smutno kiedy dowiedzieć się że to nie Ty , nie Jelonek nie moderatorki przyczaiły ten fakt tylko nie wiem czy mogę teraz tak nazwać " koleżanki " z jednego forum ( fitness ), bo szczerze mówiąc byłam zła na Ciebie - myślam sobie jaki Ty jesteś zły - ale za to przepraszam - w sumie bana mi dała Jelonek a nie Ty i jeszcze na innym wątku jak przeczytalam wczoraj , dałeś mi jeszcze jedną szansę na eskę23 za co bardzo dziękuje wiec napisz czy na moim kompie mogę wejść na forum jeśli nie to bede korzystać z forum kiedy będę na studiach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Nie jest istotne, czy bana wlepiłem ja, czy Jelonek. Oboje jesteśmy rogaci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
Cytat:
![]() wiem że w głębi duszy nie jesteś rogaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
aha
Edytowane przez eska23 Czas edycji: 2006-01-19 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.