|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zamiennik pudru miss sporty
Znacie może jakiś zamiennik tego pudru: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1
chodzi mi o kolor, ten jest light 01. i to jedyny odcień, który mi pasuje, niestety innego pudru o takim odcieniu nie mogę znaleźć. może ktoś z was miał i kupił inny? o takim samym kolorze i do tego matujący? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zamiennik pudru miss sporty
Proponuję Sensique 01 albo 02.
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,37049,matt-finish-powder.html&next=1
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nie mam pojęcia, jak on wygląda, ale wiem, że Constance Carroll oferuje bogactwo odcieni. Są odcienie bardzo jasne, jasne, średnie i brązowe. Puder jest w podobnej cenie i powinnaś dostać go w Naturze albo w drogerii no name. Jakbyś wrzuciła zdjęcie odcienia, to może bardziej konkretnie mogłybyśmy Ci pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miałam ten puder i osobiście nie byłam z niego zadowolona... Według mnie jest lepszy chociażby Synergen z Rossmanna. Jednak jeżeli uważasz że najjaśniejszy kolor pudru może być dla Ciebie za ciemny (ja tak mam, Synergen poszedł włąśnie w odstawkę, jestem strasznym bladziochem) to polecam Ci spróbować pudru transparentnego. Obecnie mam ten z My Secret i jestem zadowolona ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.