![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Farby które kłamią!!!
Czy Twoje włosy zawsze po farbowaniu wyglądają tak jak spodziewałaś się, że będą wyglądały?
Czy efekt końcowy róznił się od zdjęcia z opakowania? Czy zdażyło Ci się przerazić się widząc swoje nowe włosy w lustrze? Jeśli tak to właśnie wątek dla Ciebie, a przy okzaji możemy ostrzec inne dziewczyny. Oto przykład mojej siostry- chciała tylko delikatnie rozjaśnić swoje rude włoski ![]() Edytowane przez anwen Czas edycji: 2006-09-25 o 17:53 Powód: zmiana zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Farby które kłamią!!!
heh jak tylko zobaczyłam tytuł wątku od razu pomyślałam o palette
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No niestety...standardowo brązy wychodzą czarne, niezależnie czy to farba czy szampon koloryzujący. Ja mam od miesiąca czarne włosy po szamponie palette czekoladowy brąz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja tez uzywalam kiedys szamponow palette..nawet po srednim brazie wlosy byly czarne..za to ostatnio farbowalam wlosy farba revlon i naprawde kolor wyszedl taki jak mial byc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wellaton ciemny i sredni braz wychodzi czarny i baaardzo trwaly
ale przynajmniej nie niszczy wlosow jak Palette,ktora na dodatek szybko sie zmywa garnier sredni braz zamiast poglebic kolor nic nie zafarbowal i jeszcze rozjasnil odrosty!!najgorsza farba jaka mialam bo nic nie zadziałała ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-09-25 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wella Decore kolor ciemny blond.
Z natury mam włosy barwy ciemnego, popielatego blondu, chciałam je trochę 'podrasować', wyszedł jakiś taki jasno-orzechowy brąz z ciepłym połyskiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
I ja coś dodam od siebie odnośnie Palette i jej "brązów".Już 3 tygodnie usiłuję zmyć ten "średni brąz" który położony na średni blond okazał sie smolistą czernią. Prawie sie popłakałam jak zmyłam głowę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a wiec, moj typ
![]() a raczej powinno byc ![]() kupilam farbe bo pzosdobal misie kolor , kolor przed farbowaniem to bardzo jasny blond, po farbowaniu hmm kolor duzo ciemniejszy niz na opakowaniu (aparat tego nie oddaje w 100%) wiec dałam zdjecia farby oraz , kolor wlosow po zmyciu farby, 2mycie wlosow i 5, teraz juz mam jasny blond! z odrostami kotre mialam przed farbowaniem
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
troche sie zdjecie pomerdały, a ogolnie włosy przed i po farbowaniu wygladaja tak jak na avatar(czy jak sie to tam psize)
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wygląda jak zielony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hehe bo taki kolor dziwny wyszedl ale na szceie teraz juz jest taki jaki byl
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Zamiast czarnego wpadajacego lekko w fiolet, wyszedl mi oczo***ny fiolecik ktory nosilam przez 8 miesiecy hehe, a pozniej byl rozowy, i na koncu rudy, nie wytrzymalam farbnelam sie na czekolade. Fiolet byl paskudny, ale niektorzy twierdza do tej pory ze fajny
![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to chyba zalezy od rodzaju wlosow - jak lapia farbe. Anwen, a siostra sprawdzila czy w kartoniku jest wlasciwa tubka? wiesz, czasem dzieciom w sklepie sie nudzi. czasem panie na kasie spradza czy wszystko ok, a czasem nie... moj typ klamliwej farby - Joanna Naturia Dziki Kasztan. to nie byl dziki kasztan, a najzwyklejsza w swiecie rudzizna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja jakis czas temu robiłam pasemka niby czekoladowy braz...wyszedł mi kolor cos pod czerwień...jak to moja fryzjerka stwierdział meksykańska czerwień a robiłam farba schwarzkopf . DOdam że miałam robione przez fryzjerke tylko że w domu dlatego sama kupowałam farbe. tubka była czekoladowy braz tylko ze to w tubce juz nei...napisałam do nich i przysłali mi w ramach przeprosin odżywke do włosów farbowanych i wosk.
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za Wasze historie, widze,że takie rzeczy sie zdarzaja nie tylko mojej biednej siostrze. Macie moze pomysl co teraz zrobic z tymi wlosami?? Siostra ma bardzo jasna karnacje i obawiam sie,ze ten kolor jest dla niej za ciemny. Myslalysmy o rozjasniaczu,ale to mogloby jej bardzo zniszczyc wlosy, bo malowala wlosy wczoraj a rozjasniacz tez juz stosowala jakies 2 miesiace temu, trzeba chyba dac wlosom troszke odpoczac, tylko ten odcien brazu nas niepokoi. Moze jakos poradzic nam??!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niech Twoja siostra myje włoski szamponem przeciwlupiezowym (ale tez nie za czesto), bo z tego co pisza dziewczyny na wizazu szybciej wtedy sie niechciany kolor wyplukuje. Moze tez kupic i myc wloski jakims szamponem oczyszczajacym, są takie np. z Joanny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Farbowałam szamponem koloryzującym Palette,odcień ciemna czekolada i mnie również wyszedł czarny,a moj naturalny kolor to średni popielaty brąz.Nr tubek się zgadzały.
Farba szybciej sie zmyje jeżeli bedziesz myć włosy w gorącej wodzie - rozchylają się łuski włosa i szybciej wypłukuje się pigment.U mnie ta metoda zawsze działa,niestety miałam wiele okazji by ją przetestować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie wiem, czy kiedykolwiek kolor wyszedł mi taki, jak chciałam
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Kalex, Aramintha - dziękuje Wam bardzo za rady
![]() Choc z tymi farbami to niestety wielka niewiadoma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobry watek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
ila78 nie powinnas pisac 3 posty pod soba:P...nie lepiej uzyc "multicytowania:P"??
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z granier nutrisse też byłam zadowolona, gdyby nie trwałość. Co do efeltu, wiem, co można, a czego, gdyż farbuję włosy od ponad 10 lat, miałam już wszystkie kolory, a obecnie kupuję farby dla fryzjerów, własnie dlatego, że kolor wychodzi taki, jaki ma wyjść ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
hehe no może i lepiej,ale się rozpedziłam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.