|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() zareklamowalam,ale co dalej???????
Zrobiłam sobie pasemka. u fryzjra oczywiście. pani fryzjerka nalozyla mi ciemniejsza bazę, a następnie położyła na pasemka farbę. Efekt jest taki, że każde pasemko ma 3 kolory: pomarańczowawy blond przy skórze głowy, rudy-w środku, a końce są troszkę jaśniejsze niż baza. Reklamację przyjęła(chociaż z jej wypowiedzi odnoszę wrażenie, że taki efekt jest tylko moją winą, bo wczesniej pomalowałam włosy farba palette). A swoją drogą przed pasemkami nawet nie zapytała, jaką farbą malowałam w ostatnim czasie. Idę na poprawkę. Jest tylko jeden problem: wg niej jedynym wyjściem jest doprowadzenie pasemek do blondu. A ja chciałam rude!!!! Co zrobić? Błagam pomóżcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: zareklamowalam,ale co dalej???????
poczekam, co wyjdzie z poprawki. ale to jeden z salonów polecanych przez wizażanki z mojego miasta... Dam znać, czy poprawili, a co najważniejsze - jak poprawili!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja bym brała blond :P
rude można sobie zrobić praktycznie każdą farba, nawet w domu, natomiast blond nie (blond włosy robią się ciepłe, brąz się zmywa na kasztanowow - a ładny blond ciężko uzyskać) być może tak Ci się spodoba blond, że nie będziesz chciała rudych :P no oczywiście, że będzie to ładny blond, dopasowany do Twojej karnacji, włosów, itd... ale jeśli bardzo chcesz rudy, to powiedz, żeby po blondzie od razu nałożyła rudy... może się uda pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem tylko dlaczego mówi, że blond tylko na pasemkach mozna uzyskać? jeśli są już jasne, to chyba można na te pasemka nałożyć rudą farbę, bo chyba rude chciałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Cały problem polega na tym, że to jest pomarańczowawy blond. a jeżeli rozjąsni mi całe pasemko, to znowu przy głowie staną się już prawie białe
![]() Ale dzięki za wskazówki G |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.