|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
warzywa&owoce
pytanie z pozoru moze sie wydawac niezbyt powazne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: warzywa&owoce
Nie rozumiem jak ktos moze nie lubic owoców
![]() ![]() ![]() Ja tez nie lubie niektórych warzyw i poprostu ich nie jem, a zastępuje je tymi, które lubie. ![]() Ale jak ktos nie lubi wogóle warzyw i owoców to ja nie wiem.... Chyba poprostu trzeba sie do nich przekonać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam ale co to znaczy,ze ''nigdy nie jadlas warzyw i owocow''? Przez 20 lat jadlas tylko snickersy i zapiekanki? Najlepszy sposob,zeby sie przekonac to warzyw i owocow to poprostu zaczac je jesc...
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
to znaczy po prostu tyle ze jem je tylko kiedy musze...wiem ze to jest conajmniej dziwne ale tak bylo od zawsze, no przynajmniej odkad pamietam i chcialabym to zmienic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja warzywa coprawda uwielbiam, ale co do owoców no to też nie za bardzo za nimi przepadam...Chyba, że jako dodatek do czegoś słodkiego :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kaileight a może zaopatrz się w odpowiedni zestaw wiatamin (bardziej polecam, te które można kupić w sklepie z suplementami aniżeli w aptece, ponieważ są mocniejsze, lepiej zbilansowane i przeważnie taniej wychodzi ), mimo że te nigdy nie zastąpią warzyw i owoców. Możesz po trochu dodawać je do potraw, pewnie któreś Ci zasmakują
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2006-01-19 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
akurat dobrze ze owocow nie lubisz bo na diecie redukcyjnej ich brak jest wrecz wskazany.
Musisz jednak suplementowac sobie dodatkowo wit C (jej braki diecie - szczegolnie Twojej - bezowocowej [nie bezowocnej ![]() Warzywa jednak są wskazane i to bez dwóch zdań! choćby ze względu na błonnik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
oś kurde mnie blond-piękność wyprzedziła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to nie zawody
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ja też nie lubię warzyw. Owoce jadam rzadko, i zależy jakie. Najlepszy sposób dla mnie, aby się przekonać do jedzenia ich jest...przeglądanie gazat. Np typu shape itd. Tylko nie patrzę tam na modelki z foto shopa, ale na zdjęcia różnych dań. Wyglądają bardzo apetycznie. I jakoś mi się zachciewa warzyw. Albo przed posiłkiem mówię sobie, że to zdrowe ( ! ) i wtedy zjem trochę. Choć no nic i nikt mnie nie przekona nigdy do brukselki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.