|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wyrzuty sumienia
Jest już jeden watek ,,Demony przeszłości ,,jednak jest związny z tym jak reagują mężczyzni na naszą przeszłość.Mi tutaj chodzi o to jak my same radzimy sobie z przeszłością naszą ,głownie z błędami które popełniłyśmy.Czy zadręczacie się ,czy może potraficie odciąć się całkowicie .Koniec i tego już niema .Jak to jest u was.Bo ja czasem wspominam że cos tam kiedyś źle zrobiłąm i rozmyślam o tym ,chociaż tego nie chcę ,ale to silniejsze ode mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy kieł
|
Dot.: Wyrzuty sumienia
Też zdarza mi się coś wspominać w szczególności po nocy zaraz przed spaniem, ale próbuję na siłę zmusić siebie do odcięcia się w takich momentach i dzięki temu nie brnę dalej i jestem w stanie usnąć spokojnie. Każdy człowiek ma tak, że pisze scenariusze - co by było gdybym zrobiła jednak tak, a nie inaczej.. i to jest całkowicie normalne. Najważniejsze to umieć zaakceptować wszystko ze swojej przeszłości albo przynajmniej tolerować, że stało się tak, a nie inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wcześniejsze związki- odcięłam się całkowicie i czasem jestem sama zaskoczona jak bardzo potrafiłam się zmienić, jak niesamowicie potrafiłam pokochać samą siebie i postawić siebie najwyżej dla samej siebie (masło maślane:P ) że właściwie dość szybko weszłam w nowy,naprawdę dobry i zdrowy związek w którym nie ma dramatów podczas gdy wcześniejszy skończył się tak że mi wstyd za własne zachowanie. Byłam młodsza, jakaś taka bardziej emocjonalna. Już o tym nie rozmyślam, było minęło ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miałam dwa lata temu taki okres w zyciu ,ciężki w małżeństwie .A konkretniej ja nie zachowałam się w porządku .I do tej pory mi to wraca jak ja mogłam cos takiego zrobić ,zadręczam się wręcz czasami rozmyślam analizuję, chociaż tego nie chce.
Moja babcia często mawiała ,że człowiek który kłądzie się spać i od razu zasypia ,to jest człowiek mało wrażliwy ,nie przejmujący sie niczym .Co o tym sądzicie? ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Dodam jeszcze że gdy wraca to do mnie z przeszłości to wręcz jakby pastwię się nad sobą wspominając szczegółowo co zrobiłąm. Edytowane przez EdytkaEdytka71 Czas edycji: 2016-08-06 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a różne myśli dotyczące przeszłości pojawiają się w różnych porach dnia, w różnych sytuacjach.
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do przeszlosci, jest dla mnie zamknieta, chociaz kiedys bylam dokladnie taka jak ty - nakrecalam sie do niewyobrazalnego poziomu. A teraz raczej mysle, ze przeciez i tak przeszlosci nie zmienie, po co sie zadreczac? Wyciagnac wnioski, isc dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak. Się. Nie. Da. Warto zawsze tak kierować swoim życiem, żeby mieć więcej przed sobą niż za sobą. Myśl o przyszłości, bo może ze strachu przed tym, co będzie, chowasz się w skorupie rozpamiętywania minionych zdarzeń. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.