|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomocy!
Trzy lata temu ukończyłam kurs prawa jazdy, zdałam teorię, która przepadła po pół roku i podeszłam trzy razy do praktycznego, ale nie zdałam i od tego czasu dałam sobie spokój z prawkiem. Wiem, głupia ja. Czy jeśli teraz chciałabym ponownie zdać teorię, która chyba obecnie jest bezterminowa a po jakimś czasie podejść do praktyki to wystarczy że po prostu zapiszę się w tym samym WORDzie co wcześniej? Myślę, że wszystkie moje dane i podejścia są w systemie? Miał ktoś podobną sytuację
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!
Kurs nie jest ważny bezterminowo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
z tego co wyczytałam kurs jest wazny bezterminowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ehh po co zrezygnowałaś.. Szkoda tego było, chyba że brak kasy to rozumiem. Inni zdają 10 razy i jakoś w końcu zdali. Znam jedną która w Warszawie nie zdała 8 razy przeniosła do Wordu mniejszego miasta i zdała za 1 razem. Wtedy w 2011 roku do pół roku od zdania teorii można było zdawać praktyczny. Po 3 razach trzeba było kupić 4h jazdy kurs, nie wiem po jakim czasie kurs jest nie ważny.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może po prostu się zapytaj tych co tam pracują?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.