|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jaki Pereznt Dla Chlopaka Na 18.???=>
Witam wszytskie Panie
mam problem nie wiem co kupic mojemu facetowi na 18. moze bedziecie miałay jakies orginalne pomysły Jest sportowcem a dokładniej gra w kosza. mozna nawet powiedziec ze kocha ten sport dlatego mysle ze moze cos z nim zwiazenego.. moga byc jakies fajne gazdzety moga byc jakeis rzeczy ktore sama miałabym zorbic byle cos cioekawego i orginalnego... Widziałam na forum zorb to sama ciekawe ramki dla chlopaka co lubi pilke nozna moze tez cos podobnego? nie wiem sama licze na Wasza pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki Pereznt Dla Chlopaka Na 18.???=>
A słyszałaś o czymś takim jak wyszukiwarka?
ziu Edytowane przez aniess Czas edycji: 2006-01-21 o 14:55 Powód: literówka |
|
|
|
|
#3 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Amen |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ja mojemu kiedyś sprawiłam prezent, dzięki któremu całował mnie po stopach. Kiedyś po meczu euroligi dostałam się do trenera - którego mój byly bardzoooo ceni, i poprosiłam go, czy mógłby złożyć autograf . Oczywiście się zgodzil tylko, że zapomniałam kompletnie aby zabrać piłke ...
Zrobiłam z siebie głupka , ale za to ów trener złożył podpis na własnej tablicy taktycznej Gdybyś nie wiedziała jest to taka tabliczka wymiaru kartki A4 na której trenerzy pokazuja zawodnikom taktyki, zagrywki itp. Trener byl baaardzo znany i chyba nie rozumial wszystkiego co mowie mimo to był bardzo sympatyczny. Idąc za ciosem poprosiłam o autograf jednego z jego zawodników. Poszliśmy do szatni i to byla najpiękniejsza rzecz w moim życiu- wszyscy faceci wyżsi odemnie ) Ale był strasnzie szczęśliwy i do teraz nie wie jak mi się to udało zrobić ...
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Rozeznanie
|
Najbardziej orginalnym pomysłem było by..byś siebie obwiązała wstążeczką,zawiązała na kokardke..i ta daaam
Chłopak napewno by sie takiego prezenciku ucieszył (bardzo nietypowy) :P
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

mam problem nie wiem co kupic mojemu facetowi na 18. moze bedziecie miałay jakies orginalne pomysły
Jest sportowcem a dokładniej gra w kosza. mozna nawet powiedziec ze kocha ten sport dlatego mysle ze moze cos z nim zwiazenego.. moga byc jakies fajne gazdzety moga byc jakeis rzeczy ktore sama miałabym zorbic byle cos cioekawego i orginalnego... Widziałam na forum zorb to sama ciekawe ramki dla chlopaka co lubi pilke nozna moze tez cos podobnego? nie wiem sama licze na Wasza pomoc

Zrobiłam z siebie głupka , ale za to ów trener złożył podpis na własnej tablicy taktycznej
Gdybyś nie wiedziała jest to taka tabliczka wymiaru kartki A4 na której trenerzy pokazuja zawodnikom taktyki, zagrywki itp. Trener byl baaardzo znany i chyba nie rozumial wszystkiego co mowie
mimo to był bardzo sympatyczny. Idąc za ciosem poprosiłam o autograf jednego z jego zawodników. Poszliśmy do szatni i to byla najpiękniejsza rzecz w moim życiu- wszyscy faceci wyżsi odemnie