|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
Witam. Mam problem z prawym jajnikiem. Dwa dni przed owulacją kłuł mnie prawy jajnik przez cały dzień (nigdy w życiu tak nie miałam). Na następny dzień lekko mnie bolało podbrzusze. Wczoraj przy dotykaniu swojego brzucha wyczułam "spuchnięty" prawy jajnik. Naczytałam się o torbielach i bardzo się boję, ale czy przy torbielu mogę mieć takie objawy jak: częste oddawanie moczu, lekkie kłucie podbrzusza i niekiedy prawego jajnika, uczucie rozciągania jajnika i ciężkość na podbrzuszu, a raczej bardziej w okolicach jajnika, dziś rano doszły mocne zawroty głowy nawet jak leżę. Co to może być? Bardzo się boję, a wizytę u ginekologa mam dopiero na 23 sierpnia... BARDZO PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
Skąd wiesz, że to jajnik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostry dyżur jest codziennie, a w razie konieczności zostaniesz skierowana do szpitala, więc nie możesz mieć żadnych wymówek, że jest niedziela, a wizytę masz 23 sierpnia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Meravigliosa creatura
|
To jak najbardziej mogą być objawy torbieli, ale te zawroty głowy są w tej sytuacji niepokojące. Mogą wskazywać na pęknięcie torbieli, stan zapalny, albo i na ciążę pozamaciczną. Masz do tego mdłości? Ja z podobnymi objawami wylądowałam w szpitalu i na stole operacyjnym. Nie czekaj, próbuj załatwić sobie wizytę wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.