Dietomat- opinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-27, 13:01   #1
ggosikk
Przyczajenie

GG do ggosikk

Dietomat- opinie

Poszukuje opinie na temat tej strony. Korzystał ktoś z ich usług ?

Cel 65 kg
ggosikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-11, 10:05   #2
Karolina_Warthe
Przyczajenie

Dot.: Dietomat- opinie

Cytat:
Napisane przez ggosikk Pokaż wiadomość
Poszukuje opinie na temat tej strony. Korzystał ktoś z ich usług ?
Cześć, była u nich na diecie przed wakacjami w tym roku, a wcześniej też korzystałam z kilku innych sposobów, głownie z sieci na schudniecie, nawet tych popularnych i reklamowanych. Zawsze jednak po początkowej euforii wracala stara waga i załowalam, że nie potrafię się za siebie zabrac. Po tej diecie mam stałą wagę, mniejszą o 7 kilo i tego się trzymam, a główna zaleta to nauka odżywiania i to sobie cenię. Pozdrawiam
Karolina_Warthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 12:31   #3
gossiawu
BAN stały

Mi w 3 miesiące z dietomatem spadło 6 kg. Mam wzrostu 165 cm, ważyłam 64, teraz 58 kg. Mój cel to 53 - w tej wadze czuję się najlepiej. Bardzo mi pomógł dzienniczek (tylko prowadźcie go regularnie!!). Okazało się, że po wyeliminowaniu kilku składników mojej diety zaczęłam tracić na wadze.
gossiawu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-12, 09:19   #4
marta_julia
BAN stały

Ja korzystam z osobistego dietetyka - świetna sprawa. Mam alergie na niektóre produkty (jajka, orzech, mleko) i trudno mi było samej dobrać sobie tak jadłospis, aby nie używać tych produktów a do tego, aby było dietetyczne:/ Dostaje co tydzień menu na kolejny tydzień dostosowany do moich wytycznych, nawet do tego ile razy ćwiczę Bardzo mi to ułatwia życie, bo nie muszę codziennie myśleć co, by tu lekkiego zjeść. Tygodniowe diety są urozmaicone i nie marnuje się jedzenia jak przy niektórych jadłospisach... u mnie na razie po miesiącu jest 4 kg mniej, więc działa
marta_julia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-13, 10:43   #5
olivka_1985
Przyczajenie

Dzięki Pani Magdzie z dietomatu schudłam już 5 kg I to bez większych wyrzeczeń! Uczę się jak zdrowo jeść i jak komponować posiłki, by były pożywne i niskokaloryczne. Dostaje co tydzień urozmaicone diety i jak czegoś nie lubię (np. wątróbki, brukselki czy szpinaku) to zmienia menu pode mnie. Mój cel to 9 kg, więc połowa drogi za mną
olivka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-15, 12:04   #6
BedBetty
BAN stały

Ja korzystam od tygodnia na dietomacie z dzienniczka.Muszę schudnąć do ślubu we wrześniu wiec nie zalezy mi na szybkim spadku wagi tylko trwałym Okazało się, że zjadam ponad 2000 kcal dziennie a mój organizm potrzebuje max 1500 ... Aplikacja fajna i wygodna, bo w telefonie, wiec zawsze mam przy sobie, by uzupełnić dziennik i zobaczyc ile jeszcze mogę dziś zjeść No zobaczymy, jak nie schudnę nic po 2-3 tygodniach to dopiero zgłoszę się do dietetyka
BedBetty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-17, 18:05   #7
ggosikk
Przyczajenie

GG do ggosikk

Korzystałam z diety z dietomatu miesiąc nie jestem z niej zadowolona. Posiłki skomplikowane, długo się je przygotowywało, drogie składniki. Posiłki w diecie bardzo często się potarzały. Dietetyk, który układał dla mnie dietę wcale nie interesował się moją osobą oraz postępami diety (przedmiotowe podejście do kienta). Jak pisałam do nich maila to na 3 wysłane dostałam odpowiedz tylko na jeden. Jedyny plus to taki, że w planie diety na jedne tydzień dostałam swoje ulubioną potrawę

Obecnie wróciłam do poprzedniej na której schudłam 15 kg

Cel 65 kg
ggosikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-21, 11:01   #8
gossiawu
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ggosikk Pokaż wiadomość
Korzystałam z diety z dietomatu miesiąc nie jestem z niej zadowolona. Posiłki skomplikowane, długo się je przygotowywało, drogie składniki.
"Posiłki skomplikowane, drogie składniki" - czy aby na pewno trzymałaś się diety? Bo wydaje mi się że z takim podejściem po miesiącu trudno mówić o oszałamiających efektach...

A 15 kg to w ile i na jakiej diecie?
gossiawu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-25, 09:48   #9
Ms_Camille
Raczkowanie

Dołączam do odchudzających z Paniami z Dietomatu U mnie po 2 miesiącach indywidualnej diety jest już...5 kg mniej yyuuppi jeszcze 3 kg i śmiało bedę się prezentować na plaży Jadłospis dopasowany do mnie - jestem straszną zimniaczarą, w większości przepisów wyklucza się ziemniaki a ja nie musiałam z nich rezygnować-byłam bym wtedy po prostu nieszczesliwa...Wiele nowych potraw zagosci w moim menu juz na zawsze. Posiłki są lekkie i smaczne - nie chodzę w ogóle głodna.
Ms_Camille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-07, 09:14   #10
papciekapcie
Rozeznanie

Hej! Zastanawiam się nad tą dietą.
Pytanie tylko, czy respektują to, czy ktoś nie je mięsa? Wgle ile wy musicie ważyć, skoro 5 kg w 2 miesiące? Ja liczę na 4-5 kg w miesiąc, ale nie wiem, może wy jesteście szczupłe dlatego tak wolniej to idzie?
Ja ważę ponad 70kg i mam 160cm, a ponoć jak ktoś jest gruby to może stracić i 10 kg w ciągu miesiąca.
papciekapcie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości