|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Aiesec - opłaty
Cześć mam pytanie do wszystkich związane z programem stażowym Aiesec.
Otóż, zamierzam wyjechać do Indii i aktualnie jestem w trakcie poszukiwania ofert. Jedzie ze mną równiez moja kolezanka, która jest z tej samej uczelni co ja. Pomyślnie przeszła proces rekrutacyjny i szykuje się już do podpisania umowy z firmą. Niedawno odezwała się do niej dziewczyna z polskiego Aieseca z naszej uczleni i poprosiła ją o zapłatę 900 zł. Jednak nie podała, na co dokładnie te pieniądze idą. Z tego co udało nam się dowiedzieć, w Gdańsku znajoma płaciła 600zł, natomiast ktoś inny 400 zł. Od czego zależna jest ta wysokość opłat i czy te pieniądze powinny być pobierane? Czy ktoś z was już miał z tym do czynienia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aiesec - opłaty
w zamierzchłych czasach działałam w AIESEC, więc postaram się jakośtam odpowiedzieć
![]() z tego, co kojarzę, kwoty się zmieniają z każdym rokiem (nie zależy to od lokalizacji), stąd pewnie różnice w cenach. Sam aiesec jest organizacją non-profit, więc same opłaty uczestników wszelkich kursów/wyjazdów itd służą na cale statutowe, czyli w Twoim wypadku pewnie na utrzymanie serwerów czy pomoc w utrzymaniu oddziału, który Cię wysyła na praktyki i tego, który będzie Cię miał pod swoją "opieką" na miejscu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.