|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dopadło mnie.
Dzisiaj było mi strasznie smutno, problem okołofacetowy, glupi zapewne, ale wiadomo, jak się siedzi w środku to się przeżywa.
Co mnie najbardziej zabolało, że no dobra, czuje się nieszczęśliwa, chciałabym się komuć pożalić, poradzić czy zwyczajnie pogadać, a tu okazuje się, że nie ma komu... Niby mam sporo znajomych, jest zawsze z kim wyjść, są to wartościowe osoby raczej. Jakieś bliskie koleżanki, co zawsze pomogą, mają szczerze dobre intencje też się znajdą. Ale jednak nie mam kogoś, do kogo mogę pójść z taką właśnie pierdołą, pobiadolić sobie, żeby nie czuć się głupio i zostać zrozumianą. Kiedyś miałam taką osobę, z którą mogłam naprawdę o wszytskim pogadać, teraz kontakt się urwał. Brakuje mi tego, teraz duszę ten cały smutek w sobie ![]() No i wylądowałam na wizażu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dopadło mnie.
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
lokalna gwiazda
|
Ale musimy wiedzieć o co chodzi, żeby pogłaskać po główce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, nie głaszczemy z byle powodu.
Dawaj tu wszystkie swoje żale i smutki. Ogólnie to jeśli chodzi o niemożność pobiadolenia ot tak sobie to doskonale rozumiem. Też miałam taki czas, że koleżanka, niegdyś psiapsióła, znalazła sobie faceta i poszłam w odstawkę. Miałam ludzi do rozmawiania na poważne tematy, ale z tymi najbardziej intymnymi czy głupimi musiałam jakoś sama sobie radzić. Było ciężko, bo każda głupota analizowana w kółko tylko w głowie narastała i robiła coraz większe i zawiłe okrążenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.