![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Hej dziewczyny!!
Zakładam ten wątek dla dziewczyn , które tak jak i ja przymierzają się do odchudzania...ten wątek jest po to aby było nam łatwiej i byśmy wzajemnie się dopingowały i mobilizowały Zapraszam wszystkie dziewczyny powyżej 75kg które wiedzą jak to jest być XXXL-ka z jakimi problemami się zmagamy Napiszę coś o sobie wzrost 158 waga była 94kg waga jest 91kg cel 69 kg Nasza koleżanka Daktylek1987 wpadła na super pomysł aby dla lepszej mobilizacji wypisać pod naszymi nickami nasze dane osobowe ![]() ![]() ![]() Inusia89 wzrost: 158 cm, waga: 84kg (było 94kg) cel: 69kg cel II : 58kg daktylek1987 wzrost: 176 cm, waga początkowa :105,7 kg (było 108 kg), cel : 65/70 kg. natalkaa7522 wzrost: 161 cm, waga początkowa: 86,6 kg (było 90,2 kg), cel: 50 kg. Nelkomama wzrost: 164 cm, waga początkowa: 97 kg, cel: 60 kg. skazana_na_bluesa wzrost: ??? cm, waga początkowa: ??? kg, cel: ??? kg. fatass wzrost: 163 cm waga początkowa: 79,9 kg (było 82,6kg), cel.: 63kg Mikados wzrost: 164cm waga: 81kg cel: 55-60 kg ojp Wzrost: 174cm Waga początkowa: 77kg (było 89-91kg) Cel: 68kg Sylwusiach Wzrost: 180cm Waga: 85kg Cel-70 kg Madziq634 Wzrost: 168-170 Waga: 73,8kg (było 79kg) Cel: 68-70kg Meg_121 Wzrost: 173cm Waga: 79kg (było 85-84kg) Cel: 67kg Segregator1 Wzrost: 167cm Waga: 86,4kg (było 93,4kg) Cel: 69kg Anulciak85 Wzrost: 172cm Waga: 95.8kg (było 102kg) Cel:1.80kg Cel :2: 70kg Mmadziek1988 wzrost: 170cm waga:96kg cel : 65kg Emilia0508 wzrost:163cm waga:75kg (było 87kg) cel:60kg Hoperka wzrost: 170 waga: 101 kilo cek: 70kg ( cel II 62kg) * Jako "wagę początkową" wpisano wagę przy dołączeniu do wątku (jednak w nawiasach dodano "wagę startową" przed dołączeniem do wspólnego odchudzania - tak dla lepszej motywacji ). Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-09-24 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
to chyba wątek dla mnie...
wzrost: 167 waga jest: 91 waga marzenie: 70 odchudzam się od miesiąca, waga spadła jakieś 2-3 kg, ale teraz stoi w miejscu, biorę chrom po którym nie mam apetytu na słodkości, codziennie godz ćwiczeń, wiem jak to jest w rozmiarze xxxl i bardzo mi z tym źle ![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem w identycznej sytuacji jak Ty i tyle samo ważę tylko ja mam 158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czuję że to idealny wątek dla mnie ;-)
wzrost 170cm, waga no cóż 96 kg no i jak wy zmierzam do 70 ![]() ja jestem na diecie od miesiąca i już dość ładnie schudłam bo 7kg jaka dietę stosujecie dziewczyny i jaki ruch? pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo ładnie schudłaś!! gratuluje!! ![]() ![]() Ja od 3 tygodni nie jem pieczywa i ziemniaków, ograniczam słodycze (ciężko przed @ było) co do ćwiczeń to 6 weidera robię i od wczoraj steperek ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Inusia89 więc najpierw byłam na diecie ONZ (odchudzanie na zawołanie) jakieś 20 dni i tu schudłam 5,5kg ale stwierdziłam że to trochę za szybkie tempo i przeszłam na dietę 1200 kcal no i tu dokulałam do 7kg
![]() ogolnie MŻ i WR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To widzę, że motywacja jest spora
![]() mi ponowne nauczenie się hulać zajęło miesiąc, było ciężko ![]() no to mam nadzieje, że razem będziemy się dopingować i łajać bacikami za grzeszki ![]() skocze jeszcze na zakupy i umieszczę mój dzisiejszy jadłospis i jaki ruch był ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Pewnie,że tak
![]() no więc ![]() ok godz 11: musli z mlekiem 1,5% + kawa z mlekiem bez cukru ok 14:30 bułka orkiszowa(pierwsze pieczywo od 3tyg) + kabanos po 18: pizza na mące pełnoziarnistej orkiszowej z sosem z jogurtu i saszetki czosnkowej
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze mam kolację przed sobą - serek wiejski
Inusia ![]() napiszę więcej jak już wrócę z tych zakupów bo muszę iść bo mi sklepy pozamykają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a co Wy na to abyśmy wkleiły swoje fotki przed odchudzaniem i potem po??
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2013-06-04 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() może ida mi się wkońcu schuidność ze wsparciem kogoś kto wie co czuje ![]() ja zawsze borykałam się z kg, zawsze byłam dziewczyną która chciala się ladnie ubrac i podobać się ale nie mogłam na siebie patrzeć, kiedyś udało mi się schudnąć prawie 10kg ale później w moim życiu wiele sie wydarzyło i obudzialam się teraz na wadze 95kg, nie wiem czy wy tez tak macie ale jak mam gdzie sisc to sobie planuje co zaloze itd a pozniej ogladam sie w lustrze i wszytsko ladnie tylko cos nie pasuje a tym czyms jestem ja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- mój dzisiejszy jadłospis (1.06) śniadanie: kajzerka+pasta jajeczna+pomidor+herbata( nie słodzę nigdy) II śniadanie: banan obiad: makaron smażony z jajkiem+kefir podwieczorek: (największy grzech) lód kolacja: ciemne pieczywo+pasztet drobiowy+herbata
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Sandra ja tez tak mam ,że planuje wcześniej w co się ubrać albo mam jakąś wizję a w momencie jak widzę się w lustrze odechciewa mi się i przebieram się w coś w czym się dobrze czuję...ja kiedyś byłam szczupła ważyłam 58kg i mimo iż minęło sporo czasu ja nadal nie mogę się do siebie przyzwyczaić nawet w snach wydaję się być szczuplejsza
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Sandra witaj!!
![]() ONZ to taka dieta co przyśpiesza metabolizm trwa 9 dni, jesz 4 lub 6 posiłków dziennie, zaczynasz od dużej ilości warzyw i owoców powoli włączasz i zwiększasz białka a redukujesz warzywa i tak dochodzisz jakoś tak do środka diety i wtedy na odwrót redukujesz białka a zwiększasz warzywa i owoce, nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś, ale w necie poczytaj na pewno znajdziesz ![]() Dziewczyny!! jak inni mogą schudnąć to i MY MOŻEMY!! Wiem jak to jest nosić nadbagaż kilogramów całe życie (a przynajmniej odkąd pamiętam), szukać fajnych ciuchów a kupować takie jakieś bez wyrazu i zajadać wszystkie smutki słodyczami i innymi zapychaczami. Ja się obudziłam z 103 kg, jak stanęłam na tej wadze to pomyślałam o fuck!! jak do tego doszło!! A jeszcze mnie ostatnio taka znajoma wkurzyła jak mi powiedziała że nie wyobraża sobie mnie jakbym schudła (powiedziała to takim tonem jakby myślała, że i tak zawsze będę gruba więc po co się staram) ![]() ![]() ![]() Inusia ja się nie czuje na zdjęcia jeszcze ![]() dziewczyny oto co dziś zjadłam: śniadanie I: płatki just fit+ trochę błonnika+ otręby owsiane+ zarodniki pszenne + 100 ml mleka 0% śniadanie II: 2 kromki chleba just fit+ 2 plasterki szynki z kurcząt+ rzodkiewka +liść sałaty lodowej obiad: makaron pełnoziarnisty + sos szpinakowy z cebulka i czosnkiem na łyżce oliwy i jogurcie naturalnym podwieczorek: jakieś 100g mixu sałat + marchewka kolacja: serek wiejski przekąska: 15 fistaszków w sumie wyszło jakieś 1270 kcal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja już nie wiem jak można chudnąć to znaczy jakoś nie wierze, fakt kiedyś schudłam około 10 kg w 2 miesiące, robiłam wtedy z tego notatki i liczyłam kalorie a jak teraz znalazlam te zapiski i myślę że musiałam mieć dużą motywację i samodyscyplinę.... ja też nie wiem jak mogłam dojść do 95 kg ale to przez moje problemu emocjonalne i eks... mnie denerwowała moja koleżanka z byłej pracy, miała chyba z 155cm wzrostu ważyła z 45 kg ale odchudzała się jak szalona... co najgorsze moja waga zmieniła i mnie... moj mąz mowi ze jestem inna ale to prawda, keidys byłam pewna siebie, przebojowa a teraz szara myszka w dresie nawet w spr inytmnych jest masakra
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
a i kochane moje zapomniałam wam napisać, że ja wszystko co zje to sobie wpisuje na stronce tabele-kalorii.pl, tam wszystko pokazuje ile białka ile węglowodanów wszyściutko, więc wiadomo co poprawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tęsknie ze ćwiczeniami na stepie ![]() moim największym problemem jest brzuszek i uda a waszym?
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
fajna stronka... a ważysz to co jesz?
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ehhh... idę pobiegać zanim będzie ciemno buziaki ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- no ważę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ja do końca czerwca tak troszkę i do końca sierpnia reszta
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- nie wiem czy to się przyda ale ja jak wtedy się odchudziłam tak dużo to przed tym dostałam rozpiskę od lekarza na dietę 1000-1200, wtedy mi pomogło może wam się przyda, jak chcecie to jutro jakoś to tu umieszcze? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- jakbym tak wyglądała byłabym najszczęśliwsza na świecie... ta dziewczyna mnie motywuje http://www.youtube.com/watch?v=YeFTo...feature=relmfu
zapraszam na mojego raczkującego bloga: http://www.pisane-na-wietrze.blogspot.com/ Edytowane przez Sandra1985b Czas edycji: 2012-06-01 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"kiedyś"
zapraszam na mojego raczkującego bloga: http://www.pisane-na-wietrze.blogspot.com/ Edytowane przez Sandra1985b Czas edycji: 2012-06-01 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Sandruś byłam na Twoim blogu i powiem, że bardzo ładna z Ciebie kobieta
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- muszę na pendrive poszukać ![]() Laseczka ładna z Ciebie i też brunetka ![]() ![]()
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-01 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.