|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jak to złamać :(
zakochałam się w moim koledze. ma depresję, twierdzi że nic go już nie czeka, nie warto próbować, bo już tyle przeżył i ma dosyć. ucieka w pracę, używki. już tyle razy próbowałam go gdzieś wyciągnąć, okazuję, że mi zależy, już nie wiem co mam robić. nie umiem zburzyć tego muru. kontakt mamy codziennie, trudno mi się odciąć i przestać się o niego martwić i o nim myśleć. już sama zaczynam mieć przez to depresję
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: jak to złamać :(
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
powinnaś myśleć tylko o sobie, bo tylko jeśli sama będziesz siebie akceptować, wtedy relacje zaczną się udawać. Ja miałam podobny problem, zaczęłam ćwiczyć jogę, medytować, spacerować, myśleć o tym, czego chcę. Dzięki temu nabrałam dystansu. Zacznij myśleć o sobie!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy kieł
|
Czasem warto być trochę małym "egoistą" - zadbaj o siebie, bo jak widzisz, że sama zaczynasz źle reagować na to wszystko to oznacza, że zaczyna Ciebie to przerastać. Nie próbuj przebić się przez ten mur, bo nie przebijesz się - nie jesteś specjalistką od leczenia depresji, po prostu próbowałaś zrobić to co byłaś w stanie wykonać.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Czy on wie o tym że go kochasz? Napisałaś że mówi: "nie warto próbować" - czy chodzi mu o związek z Tobą czy po prostu ma takie podejście do życia?
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Zasada: NIE WCHODZIMY W ZWIĄZKI Z LUDŹMI W KRYZYSIE.
Chyba że w jakiś niezobowiązujący romans. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mylisz sie bardzo, jesli sadzisz, ze jestes matka teresa i wyciagniesz go z tego bagna. Ludzie musza sami tego chciec.
Jesli relacja z nim Ci nie sluzy, zakoncz ja. Zablokuj nr, konto itp.itd. Z czasem zapomnisz. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Jasmin - chodzi o podejście do życia, ja mu nie wyznawałam, ale wyraźnie okazuję zainteresowanie, bez aluzji wielkich tylko normalnie gdzieś próbowałam wyciągać. Adrianna z tym zablokowaniem kontaktu jest problem bo widzę go na co dzień siłą rzeczy i on sam czasem szuka kontaktu ze mną bez specjalnego powodu. Tylko, że ten kontakt to zagadywanie, zaczepki i tyle. ciągle słyszę tylko wspominki co on przeżył i jak wszystko już nie ma sensu.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Realna pomoc w jego przypadku to terapia lub psycholog, a nie wyciaganie do kina, wciaganie w zwiazek i glaskanie po glowce. To Cie zniszczy psychicznie. Jesli chcesz sobie tego oszczedzic, to po prostu go unikaj. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;63846616]Jak to złamać? ODKOCHAĆ SIĘ!!!
[/QUOTE]
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe czy wyznanie mu wprost co czuję by coś dało...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
2/10 daję, bo trochę nas nabrałaś na bycie niedojrzałą nastolatką na początku.
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
a ja myślę limonko, że powinnaś sobie darować złośliwości...Nie ma przymusu czytania tematów.
Dziękuję innym za rady, postaram się mniej nim przejmować, a czy mi się uda nie wiem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.