|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bilety Lotnicze do Ameryki Południowej
Czy ktoras z was lata badz latala do Ameryki Poludniowej? (najbardziej interesuje mnie Argentyna) poluje na bilet i nie chodzi mi tu nawet o ceny czy promocje, ale o jakies konkretne, porzadne linie lotnicze, ktore wykonuja loty do Argentyny (tylko bezposrednie) ,cos sprawdzonego i niezbyt "egzotycznego" ,moze moglybyscie mi polecic jakies godne zaufania linie lotnicze, ktore odlatuja z kadkolwiek z Europy?
Poki co , najlepiej sie prezentuja poprostu Aerolineas Argentinas i ceny tez maja rozsadne, jesli macie jakies sugestie to bylabym bardzo wdzieczna ![]()
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bilety Lotnicze do Ameryki Południowej
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja leciałam KLM i Air France do Kolumbii, myślę, ze latają po całej Ameryce Płd. Naszym miejscem docelowym było Peru, ale z przesiadką z Bogocie było o tysiaka taniej... Także warto rozważyć opcje przesiadek, to wcale nie jest takie problematyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi na komputerkach nie zalezy ,wazne, abym dotarla do celu, patrze na ceny poniewaz nie jade tam na wakacje i zalezy mi na oszczednosci :P ,ale nie ma mowy o przesiadkach, interesuja mnie tylko loty bezposrednie, KLM tez znam i patrzylam na ceny ,nie zadowalaja mnie :P ,mysle, ze chyba jednak Argentynskie linie lotnicze sa najlepsze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.