![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Singielka!!!
Mam 24 lata nigdy nie byłam w poważnym związku, ale chyba teraz chciałabym kogoś mieć na stałe. Nie mam za bardzo gdzie poznać faceta chociaż mieszkam w dużym mieście, jakoś nic z tego nie wychodzi. Chyba niedługo zacznę wątpić w to, ze jeszcze kogoś poznam. Może któraś z Was jest w podobnej sytuacji usmiech.gif
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Singielka!!!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A gdzie ich poznajesz? Bo u mnie to jakaś masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To wyjdź z domu - kursy, zajęcia, wycieczki, sporty, eventy wszelakie (koncerty, wystawy, festiwale, konwenty,etc.) Wystarczy się ruszyć. Nie gwarantuje to poznania partnera, ale ludzi jako takich (a w tym mężczyzn) już tak.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Żeby kogoś poznać, musisz wyjść z domu lub założyć konto na portalu randkowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Właśnie o to chodzi, że cały czas jestem poza domem siłownia, kurs angielskiego spotkania ze znajomymi, imprezy ale mam chyba pecha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No właśnie ostatnio spotykałam się z facetem około pół roku bardzo mi się podobał, ale nic z tego nie wyszło. Przyznam,że mam spore wymagania ale bez przesady. Jeśli się z kimś umówię to przeważnie z jednej lub z drugiej strony nie ma później zainteresowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Jak się kogos nie zna to trudno powiedzieć w czym problem
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
daczego nie wyszlo? Moglabys jakos to rozwinąć? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Na początku wszystko było super dogadywaliśmy się świetnie poźniej on zaczął się wycofywać zapytałam czy wszystko ok on powiedział że tak, ale że nie wie dokładnie czego chce i takie tak poźniej to tylko ja się do niego odzywałam no i w końcu nasz kontakt się urwał. Nie mieliśmy kontaktu ponad pół roku ostatnio spotkałam go przypadkowo i znów zaczął do mnie pisać jak gdyby nigdy nic. Nie ogarniam facetów.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nieważne może poznawać sobie kogo chce już przestało mi na nim zależeć, ąle od tego czasu nie spotkałam nikogo interesującego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
W jakim wieku faceta oczekujesz?
I jakie masz oczekiwania odnośnie związku? Myślę, że w Twojej sytuacji najprędzej poznasz mężczyznę w pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
W moim wieku wieku lub pare lat starszego ale w pracy pewnie każdy juz zajęty będzie zreszta większość fajnych facetów pozajmowana juz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie byłam na portalu randkowym moze spróbuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem, też 24 lata. Poznawałam facetów na portalach randkowych, ale wcześniej czy później musiałam rezygnować ze znajomości bo wychodziły różne kwiatki. Też dużo wychodzę, ale miałam bardzo kobiecą klasę w liceum i rok na studiach, koleżanki wszystkie zajęte z facetami w rodzinnych miastach, a w klubach nigdy nie chciałam poznawać facetów. Sama chętnie posłucham jakie są miejsca gdzie można poznać kogoś normalnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
W klubach tez oczywiście ze da sie. Moje koleżanki właśnie poznały tam swoich facetow, ale ja jakoś zawsze trafiłam na tych nieodpowiednich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyjdź do ludzi, poszerz grono znajomych. To będzie dobry początek. Otwórz się na poznawanie innych, pierwsze związki przeważnie nie są na całe życie, więc nie podchodź do "szukania" partnera jak do castingu z którego wybierzesz ideał... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Od tygodnia także dołączyłam do grona singielek :/ Nie wiem jeszcze czy się z tego ciesze czy nie i raczej nie chcę na razie nikogo poznać bo nadal kocham mojego byłego ale nie o tym .... wiem doskonale co czujesz bo też tak miałam.
Myślę, że za bardzo skupiasz się na tym aby kogoś poznać. To niestety tak nie działa, kochaj siebie, kochaj życie, baw się i bierz z niego wszystko co najlepsze a ono się odwdzięczy i da Ci faceta. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale ja też tak miałam, uznałam, że TERAZ jestem gotowa i chcę kogoś poznać i ... nic, totalna klapa. Dopiero gdy odpuściłam pojawił się On i przez 2 lata było hmmm ciekawie az wreszcie po 9 miesiącach wspólnego mieszkania spakował manele i sie wyniósł .. ale i tak nie żałuję bo przeżyłam coś fajnego. Przepraszam, wiem, że nie na temat ale musiałam się wygadać ![]() ![]()
"...Dzień wczorajszy nie istnieje, to tylko wspomnienie. Dzień jutrzejszy nie istnieje, to tylko przypuszczenie Bo dzień dzisiejszy jest najważniejszy!!! ..." Edytowane przez anika* Czas edycji: 2016-07-28 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Moze do siebie wrócicie to dopiero tydzień od rozstania, pogadacie sobie i wyjaśnicie. Sporo par rozstaje sie na moment. Ja nigdy nie szukałam faceta ani nie miałam parcia na związek ale teraz chyba chciałabym kogoś poznać i związać sie juz na poważnie ale czas pokaże co będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Zapamiętajcie sobie, drogie Panie - nie ma czegoś takiego jak odpowiedź faceta: "wiesz, sam nie wiem czego chce", "muszę to przemyśleć" blabla
to zwykły pretekst aby coś przerwać. Problem obecny ludzkości - brak komunikacji i tyle w temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Właśnie tylko czemu faceci nie umieją powiedzieć wprost. Byłoby dużo łatwiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Licza sie też czyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Wszystko sie liczy, najgorzej trafić na faceta po przejściach i po długim związku jeszcze .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
A czemuż to najgorzej? :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Bo wszystko porównuje do poprzedniego związku, boi sie znowu zaangażować, tak przynajmniej mi sie wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz sie z tym pogodzić... Masz 24 lata, załóżmy że Twój chłopak będzie w wieku 25-30. Taki mężczyzna mógłby już mieć przykładowo związki zarówno krótkie (kilkumiesięczne) jak i dodatkowo np. dwa związki po 4 lata..... Patrz na życie racjonalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.