|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasami Londyn,czasami Hiszpania-aktualnie Lidzbark Warmiński.
|
Kosmetyki z Hiszpanii!
Czesc ,dziewczyny!
Jakie lubicie kosmetyki(ciuszki) w Hiszpanii? Ja b.lubie np. cala serie Deliplusa(pielegnacja+kol orowka)szczegolnie swietny peeling do ciala,super balsamy do ciala-tylko 1,29 €-a jakie dobry! Kolorowka Any Dominguez tez niezla-po mojemu to taki hiszpanski Max Factor!Z ciuszkow lubie Mango,Zare no i Bershka tez moze byc.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki z Hiszpanii!
Uwilbiam Mango i Zarę
![]() No i jeszcze Zarę Home- i co dziwnego mam stamtąd balsam do ciała waniliowy- najlepszy jaki w życiu miałam. Szkoda, że był sezonowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
lady Electra, czy to nie Ty przypadkiem bywasz w klubie glamour?? bo dziś natkęłam się tam na fotki dziewczyny o identycznym nicku ![]()
You say the word you know I will find you Or if you need some time I don’t mind I don’t hold on to the tail of your kite I’m not like the girls that you’ve known But I believe I’m worth coming home to Kiss away night This girl only sleeps with Butterflies Paris Paris |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
You say the word you know I will find you Or if you need some time I don’t mind I don’t hold on to the tail of your kite I’m not like the girls that you’ve known But I believe I’m worth coming home to Kiss away night This girl only sleeps with Butterflies Paris Paris |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Deliplus-ani używam,ani nawet nie kupuję
![]() A jeśli chodzi o sklepy-Bershka może być,ale Zara odpada zdecydowanie-za niska jakość w porównaniu do ceny ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mango uwielbiam
![]() Moglabym wlasciwie kupowac ubrania bez przymierzania bo sa uszyte dokladnie na mnie... ![]() ![]() kosmetykow hiszpanskich wlasciwie nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() a powiedzcie mi prosze, czy w alicante sa jakies drogerie, w ktorych obecnie sa wyprzedaze. a jesli tak, to jakie kosmetyki warto kupic. chodzi mi w sumie o kosmetyki selektywne, ale firm znanych tez u nas ![]() przyjaciel jest wlasnie w alicante, ale to facet i na nic mi sie zdalo jego rozeznanie ![]() dzieki ![]() pzdr. al |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Podbijam watek, jestem ciekawa jakie perelki (kosmetyki) udalo sie Wam znalezc w Hiszpanii ?
Ja uwielbiam olejek ze slodkich migdalow ktory jest tutaj bardzo tani. Poza tym dla supermarketow Mercadona kosmetyki kolorowe robi niemiecka firma, kredki do oczu wspaniale, miekkie, a na koncach maja super gabeczki do rozcierania jak w Chanel. Cena 2 euro. czekam na dalsze odkrycia..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja z deliplus mam dwie kredki do oczu czarna i brazowa i jestem z nich zadowolona.Ostatnio nabylam maskare tej marki i ....zawiodlam sie,ten tusz nie robi kompletnie nic z moimi rzesami (sa krotkie i rzadkie),wiec odradzam.
Mam jeszcze blyszczyk z zary ale chyba juz go wycofali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Przygladalam sie ostatnio kosmetykom Deliplus w supermarkecie (zwracajac uwage na sklady) i stwierdzam, ze w ogromnej wiekszosci sa to zwykle drogeryjno-marketowe chemikalia z niewielka iloscia naturalnego skladnika lub skladników, gdzies przy koncu listy. Jest jednak pewien wyjatek
![]() Aceite Regenerador con Rosa Mosqueta (Rózany olejek regenerujacy) z serii Dermik. Naturalny sklad, w tym olej rozany na drugim miejscu ![]() ![]() Aczkolwiek cienie do powiek maja bardzo ciekawe kolorki, nie wykluczam, ze sie skusze w koncu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a czy któraś zna może jakąś drogerię w Lloret de mar?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam,w Hiszpanii jest wiele rzeczy godnych uwagi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja będąc 2 lata temu w Hiszpanii natknęłam się w Gironie na sklepik w stylu "Wszystko po 2 euro", kupiłam paletkę cieni; 2 euro to mi nie było szkoda, więc można spróbować
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, podbijam wątek. Wybieram się do Barcelony i chciałabym sobie kupić jakąś kosmetyczną pamiątkę. Chodzi mi głównie o kolorówkę, ze względu na podręczny bagaż w samolocie. Czy Hiszpania ma swojego Inglota?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja pokochałam ten peeling od pierwszego użycia
![]() https://www.ulabox.com/media/25229_l1.jpg Zadowolona z niego, kupiłam od razu inny zapach i byłam bardzo rozczarowana... http://www.milyunasensaciones.es/wp-...-yogur-sys.jpg Poza tym nie przepadam z hiszpańskimi kosmetykami. Kilka sie zdażyło, które mi się spodobały, ale zdecydowanie preferuję polskie, niemieckie, czy rosyjskie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.