|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
makijaz na studniowke
11.02 ide na studnowke. Wszytko jest w porzadku, oprocz jednego: nie wiem jaki zrobic makijaz:/ Jestem brunetka, mam dlugie brazowe wlosy, ktore beda rozpuszczone,ale po bokach spiete,zeby nie lecialy mi na buzie. Mam duze pelne usta i niebieskie oczy. Nie mam zadnego pomyslu na makijaz.. pomocY!!!
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: makijaz na studniowke
mysle ze mozesz sobie zrobic brazowy makijaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wklej zdjecie lepiej bedzie okreslic typ urody i co do niej pasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No wiesz...możesz zrobic 1000 różnych makijaży, które mogą do Ciebie pasować ale duże znaczenie ma suknia a raczej jej kolor
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Moja suknia sklada sie w czarnego gorsetu i czekoladowej spodnicy. Od razu mowie, ze nie toleruje rozu ani pochodnych kolorow
![]() Nie wiem dlaczego zdj wieksze nie chce sie zaladowac:/ Musi wystarczyc to malenkie,ale widac na nim moja buzie,wiec nie jest az tak zle ![]() z gory dziekuje ![]()
"..Where do we go when we just don't know And how do we relight the flame when it's cold Why do we dream when I thought mean nothing.." Edytowane przez thorn Czas edycji: 2006-01-24 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.