|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Ile kg potrzebujesz zgubić | |||
5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 25,00% |
10 |
3 | 37,50% |
15 |
1 | 12,50% |
20 |
0 | 0% |
25 |
0 | 0% |
30 |
0 | 0% |
35 |
0 | 0% |
40 |
0 | 0% |
45 |
0 | 0% |
50 |
0 | 0% |
55 |
0 | 0% |
60 |
0 | 0% |
65 |
0 | 0% |
70 |
0 | 0% |
Próbowałam już wszystkiego i nie umie schudnąć |
2 | 25,00% |
Głosujący: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Próbujesz zgubić zbędne kg a nie wychodzi? ZAPRASZAM
Cześć jestem Marzena mam 32 lata i 4 dzieciaczków
![]() W ostatniej ciąży przytyłam znów 25kg ![]() Wyglądałam poporodzie jak kuleczka ![]() Zaczełam zmieniać swoje żywienie myślenie i wagę ![]() Lecz na poczatku mimo ćwiczeń obcięcia kalorii moja waga robiła mnie w balona bo co 2 kg spadły to 2 wracały i tak w kółeczko ![]() I nadszedł moment że chciałam się poddac bo słyszałam w koło skoro urodziłaś 4 dzieci możesz być gruba ![]() A we mnie wszystko krzyczało mogę ale nie chce jest mi źle w takim ciele ![]() I po pół roku osiągnełam w miare fit ciało ![]() Chociaż nieraz brakowało mi obok wsparcia i bratniej duszy która by mnie pocieszyła i wsparła w dązeniu do szczupłej sylwetki ![]() Dlatego jeśli Ty też nie masz nikogo kto by Cię wspierał i pomagał to zapraszam ![]() Służe radą wsparciem i kopniakiem ![]() Będzie mi miło Was poznac
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Próbujesz zgubić zbędne kg a nie wychodzi? ZAPRASZAM
Dietetyczne ciasto z malinami 😘😍😍🍑🍐🍏🍓🍎🍓🍎🍉🍇🍈🍇🍋🍈🍌
Składniki na keksówkę: Mąka pszenna graham (typ 1850) - 2 szklanki Proszek do pieczenia - 2 łyżeczki Gorzkie kakao - 4 płaskie łyżki\ Dojrzały banan - sztuka Jabłko - sztuka (ok. 200g) Suszone daktyle - 150g Mleko 2% - 1/2 szklanki Jaja - 2 sztuki Kubeczek malin Sposób przygotowania: Daktyle posiekaj i namocz przez 30 minut w mleku - dodaj banana i jabłko. Zmiksuj wszystko na gładki mus. Następnie dodaj jaja i dokładnie wymieszaj. \ Wymieszaj składniki suche (mąkę, proszek do pieczenia oraz kakao). Połącz dokładnie składniki suche z mokrymi - ciasto powinno być gęste. W keksówce wyłożonej papierem do pieczenia rozprowadź połowę ciasta - oprósz malinami. Wyłóż pozostałą część ciasta i powgniataj na wierzchu maliny. Ciasto piecz w temp. 180 stopni C przez 55 minut. Wartość odżywcza porcji czekoladowego ciasta z malinami (1/10 keksówki):: Energia: 199 kcal Białko: 6 g Tłuszcz: 2,8 g Węglowodany: 37 g Błonnik pokarmowy: 3 g Cholesterol: 43,8 mg SMACZNEGO <3
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cześć imienniczko mogę Ci pogratulować roboty jaką wykonałaś, z zazdrością patrzę i podziwiam bo mi brakuje kooooooooooopa ważę już 85kg różne diety za mną nawet dietetyczka powiedziała, że mam "upierdliwy organizm"duszę się w swoim wielorybim ciele, czuję się staro, stawy siadają i ciągle słyszę za uszami słowa męża "rób coś kobieto" łatwo powiedzieć gorzej wykonać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Moja batalia z wagą trwa od 20 lat diety różne od kapuścianych, dukana po kopenhaską
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.