|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak moge to ująć
sorki za moją wpadę nie doczytałam regulaminu i nie zwróciłam uwagi że robie coś źle nie wiem czy wszyscy wiedzą o co chodzi na 100% wie Jelonek. Chciałam zapytać jak mogę w inny sposób to ująć ? chodzi o to że pieniążki chcialam tak? czyli oddam mogłoby być? bardzo prosze o pomoc bo jestem naprawdę w szachowej sytuacji dziękuję z góry i poprawie się na przyszłość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak moge to ująć
Jak dla mnie to się troszkę kłóci.
Jeśli chcesz znaleźć nowy dom dla przyjaciela rodziny – ukochanego psa i właśnie na wizazu szukasz mu nowej, dobrej właścicielki, to chyba nie powinnaś mówić o pieniądzach. Jeśli chcesz po prostu na zwierzaku zarobić, to zrób zdjęcie i wystaw na allegro.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no nie nie chcę na niej zarobić ale tez nie chcę by dostała się komuś kto nie będzie potrafił jej docenić a wiadomo jak się ma coś za darmo to często ma się to w nosie a ona jest mi bardzo bliska
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz sprzedać psa, udaj się na allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
uwierzcie nie chcę jej sprzedać chcę by mogła zostać z nami. Ale jak mam mogę znaleźc jej dobry dom? pomóżcie doradźcie ja naprawdę potrzebuje pomocy i czekam na nią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A próbowałaś zamieścić ogłoszenie w internecie? - na pewno są jakieś typowo "psie" portale , skontaktuj się z hodowcą od którego kupiliście psa, może zna kogoś kto takiego psa szuka
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
juz próbowałam ale facet od którego ją kupiliśmy kazał nam ją uśpić co mnie bardzo zdziwiło. a tu napisałam o tym wszystkim dlatego że dobrze się z wami czuje i nie wiedzialam że robie coś złego a jak do tej pory wypadłam okropnie i jest mi podwójnie źle. Przede mną powiadomienie synka. Załuje że wogóle zaczełam ten wątek. Sorki za zawracanie głów papapa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dokładnie. Na pewno są portale o zwierzętach albo konkretnie o psach, gdzie mozna szukać kupców.
http://www.dogomania.pl/ -----> np tu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
okij dzięki i jeszcze raz sorki
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Balbinko, proszę nie miej żalu do Jelonka. Jelonek świetnie się wywiązuje ze swojej roli super moda
![]() Rozumiem, że sprzedaż psa jest bardzo trudnym i odpowiedzialnym zadaniem. A w Twoim przypadku jeszcze przykrym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ale ja nie mam żalu do Jelonka słowo jest mi głupio że tak wypaliłam i rozumiem jego rolę przeprosiłam naprawdę szczerze bo naprawdę niedoczytałam regulaminu nie miejcie też do mnie o to żalu więcej takiej gafy nie strzelę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Ależ absolutnie nie mamy do Ciebie żalu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
dziękuję i też mam taką nadzieję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Balbinko dziewczyny maja racje.
Poszukaj w internecie stron z ogloszeniami. Ja sama rok temu bylam w podobnej sytuacji kiedy moja suka sie oszczenila i mialam do sprzedania 11 pitbulkow. Bardzo ciezko jest sprzedac tyle pieskow ale udalo mi sie. Ja zamieszczalam ogloszenia w gazecie wyborczej i internecie. Sprobuj. Mysle ze sie uda znalezc dobry dom dla Twojego psiaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.