|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gdzie można zdobyć rzetelną opinię nt zdjęć?
hej
Byłam na kursie fotografii dziecięcej, z czego bardzo się cieszę, wiele się nauczyłam i tylko żałuję że dopiero teraz a nie jak byłam jeszcze w ciąży ![]() ![]() Wiem, ze jest strona/ forum Dziecko w obiektywie i nawet myślałm o niej, ale trzeba mieć założoną działalność gospodarczą a ja takiej nie posiadam, nie chcę iść tak daleko do przodu, chcę się pouczyć, nabyć więcej doświadczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Gdzie można zdobyć rzetelną opinię nt zdjęć?
Cytat:
Ja mogę zaproponowaćdla bardziej niepewnych stronę fotogalerie.pl, dla czujących się w miarę pewnie obiektywni.pl a dla dobrze zorientowanych fotoferia.pl - ale tu trzeba być już naprawdę niezłym fotografem. Na każdym z tych portali już oglądając fotki i czytając komentarze można się wiele nauczyć. Jak na internet przystało, też zdarzają się TWA (dwa pierwsze), ale na fotoferi w pierwszym etapie selekcji fotki są anonimowe. Ja osobiście bardzo skorzystałam na uczestnictwie i krytycznym oglądzie swoich prac. Powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Fotoik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
polecam też forumphoto.pl oraz forum.nikoniarze.pl (o ile zdjęcia robisz Nikonem)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że forum dziecko w obiektywie nie jest tylko dla osób posiadających działalność. Ja takowej nie mam a jestem zarejestrowana. W regulaminie też nic takiego nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Aż się zaraz zarejestruję bo też mam w planach niebawem zająć się fotografią w tym właśnie dziecięcą. co jakby nie było.. trudna rzecz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
polecam pl.foto i jak ktoś wcześniej napisał obiektywni.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.