|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy
Witam wszystkie Wizażanki.
Sytuacja dotyczy mojego (bylego juz) zwiazku. Bylam z nim rok. Przeszlismy wiele, jak w kazdej relacji damsko-meskiej byly wzloty i upadki. Pewnego dnia bylam na imprezie. Wracalam z kolega, on dobieral sie do mnie ale nie dalam mu szans na zblizenie. Mimo tego mialam wyrzuty sumienia i powiedzialam o tym mojemu bylemu. Nie spodobalo mu sie to, zaczal mi cos insynuowac, wtedy nie wytrzymalam i ostro sie poklocilismy. Na nastepny dzien gdy do mnie przyjechal kazalam mu pojechac do domu. Stwierdzilam ze musze od niego odpoczac. Jakis tydzien pozniej powiedzialam mu ze nie chce z nim byc. W pewnym momencie poczulam ze moge juz wrocic, wtedy on powiedzial ze nie chce ze mna byc i nie chce powrotu. Strasznie mnie to wtedy zabolalo. On ma teraz bardzo duzo problemow, chce zebysmy zostali przyjaciolmi. Powiedzial tez ze "moze kiedys bedziemy razem" ale na zasadzie ze zaczniemy wszystko od nowa a nie wrocimy do siebie. Nie wiem co o tym myslec, strasznie go kocham i nie chce go stracic... Mam wielka nadzieje ze uda sie to naprawic, choc on powiedzial ze to juz koniec. Czy mam dalej trwac w tej relacji na zasadzie przyjaciel i zniknac gdy sobie kogos znajdzie (wiem ze to bedzie trudne ![]() Edytowane przez Stracona94 Czas edycji: 2016-08-24 o 13:21 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy
Jeśli go kochasz to przyjaźnienie się będzie Cię bolało. Potem kogoś sobie znajdzie i znowu cios w serce.
Zostaw i zapomnij. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie potrafie tak po prostu zerwać z nim kontaktu...myslalam ze moze jak ogranicze kontakt to bedzie latwiej mi przyzwyczaic sie do tej sytuacji. Caly czas wierze ze to da sie jakos naprawic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic z tego nie bedzie. On dal Ci jasno do zrozumienia, ze to nie to i masz nie miec nadziei na powrot. Zerwij kontakt, daj sobie czas na odetchniecie i zacznij zycie bez niego.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam za wszelkie porady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
on tired little feet
|
Na wizażu nie usuwa się wątków. Możesz co najwyżej napisać do którejś z moderatorek z taką prośba, może się zgodzą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.