|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() szczupła sylwetka a dzinsy ....
Witajcie mam taki bardzo duży problem jestem bardzo szczupla(34 rozmiar) i ciezko dobrac mi dzinsy w których bym dobrze wygladala.....
![]() ![]() pozdrawiam i z gory dzikejue za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: szczupła sylwetka a dzinsy ....
Mam ten sam problem i dobija mnie to troszke bo w kazdych spodnaich wygladam jakbym miala zamiast nog 2 zapalki. Mam troche gorzej bo nosze rozmair 34 i mam 176 cm wzrostu wiec to mnie jeszcze optycznie wydluza, wyglada to strasznie :/ Podpinam sie pod watek, macier jakeis propozycje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Mam podobny problem, zawsze kupuję biodrówki o niskim (czasem bardzo) niskim stanie,lekko rozrzeżane ale nie rurki i zawsze z kieszeniami z tyłu!!! mam też długie nózie więc często zdarza się problem z zakupem długich spodni. Optycznie można skrócić nogi powijając nogawki
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja mam 170cm. Rozmiar 32/34 . Trudno mi kupić jakiekolwiek spodnie. Zawsze muszę przerabiać, męczące. Ale cóż- jak się chce być pięknym to trzeba cierpieć. Pokażę wam jakie ja mam spodnie, wyglądam w nich całkiem spoko!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś takiego. Naprawdę podoba mi się jak w nich wyglądam. Ale mam tylko dwie pary.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie!
Rzeczywiście ten mały rozmiar (32/34) gdzieś się zatracił, bardzo dobry ten fason, podkreśla figurkę i wzorki całkiem całkiem! pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja to nigdy nie moge sobie nic dobrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
U mnie można takie kupić na bazarku za 40/50zł .
Spodnie naprawdę godne polecenia, są b.ładne.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ja mam podobny problem.. nie lubie zadnych wzorow na spodniach wiec kupuje proste najczescie lee lub wrangler- model eve moge je polecic ;P aha i lepiej wybierac jasniejsze bo optycznie wyszczuplają
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Heh Jennifer777 no własnie ja i dziewczyny tu piszące chcemy sie pogrubic ale z jasnym dzinsami masz racje wyszczuplaja ale to nie dlamnie i chuderlaczków W sklepie ekspedienkta dorodzila mi bym kupowala dzins z prostymi nogawkami??? czy to dobry pomysł???
Kaffulka te twoje spodenki bardzo ładne ale chyba tez maja proste nogawki??? a czy znacie jakies triki np.taki jak ten ze przecarcia na zgieciach kolo przednich kieszonek poszerzaja uda ??? chodzi mi o cos takiego by nogi wygladaly na grubsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dokaldnie, chodzilo nam o pogrubienie a nie wyszczupelenie. Ja uwazam ze tzw. rurki jeszcze bardziej wyszczupla bo mam rurki i wtedy nogi wydaja sie dlugie i chude jak patyki.ja juz nie mam pomyslow na swoja sylwetke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
po pierwsze- szczupłe nogi to może być zaleta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
uups przepraszam poprawiam sie napisałam wyszczuplają chodzilo mi o pogrubiene! jestem za bardzo roztrzepana eh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Żeby dodać sobie ciała trzeba wybierać spodnie z możliwie większą ilością kieszeni, np. na boku nogawki lub jakimiś naszywkami, marszczeniami. No i najlepiej z rozszerzaną nogawką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
witajcie dostalam taka woadomos z opisem doboru dzinsów do szczuplej sylwetki:
drobna sylwetka - wąskie biodra, bardzo szczupłe nogi Tak. Cygaretki, capri (rybaczki), rurki - prosty krój i regularna na całej długości szerokość nogawek ładnie wyeksponują szczupłość sylwetki. Nie. Spodnie z szerokimi nogawkami - ponieważ na szczupłej sylwetce będą wyglądały jak ubranie starszej siostry albo jak... worek. i drugi opis.... Zrezygnuj z dużych kwadratowych lub prostokątnych kieszeni z tyłu - dodatkowo wyszczuplają optycznie. Nie dla ciebie obcisłe dżinsy, zwłaszcza w ciemnych kolorach (granat, czerń). Tak Optymalny fason to spodnie o prostych nogawkach. Wskazane są też modele o obniżonym pasie, które podkreślają płaski brzuch i szczupłe biodra. Polecamy szwy z tyłu - uwydatnią kształt pośladków. Kieszenie wyłącznie malutkie, kwadratowe lub półokrągłe. co o tym sadzicie...??? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja podpisuje sie pod tym co napisano wyzej, wiem z wlasnego doswiadczenia ze przynajmniej do mnie mozna te "teorie" dopasowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S mam takie same buciki - strasznie obcieraja mnie ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Moniczko- przepiękny avatarek!
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Deepred - tez jestem z Białegostoku i zgadzam sie ze ciezko u nas cos znalesc zazwyczej wszystkie sa za krotkir albo za szerokie , a nie lubie jak mi z tylka spadaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1). rurki, świetnie wyglądają (alez jestem sskromna ![]() 2). obcisłe u góry a minimalnie rozszerzane na dole! Można teraz dostać ładne w Orsay'u (są dopasowane i wystarczająco długie) lub we Wranglerze. Nie wiem jak wy ale ja, kiedy spotkam dobre na siebie jeansy - od razu kupuję ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a macie moze jakies fotki dzisów do takiej szczupłej sylwetki???
Yedanna dzieki za rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
ja tez jestem chuderlakiem
![]() Moge polecic proste nogawki,wydaje mi sie ze dobrze w takich wyglądam.Mam ciemne dzinsy z kieszeniami z tyłu (bardziej gruby dzins,bez elastanu) i jasniejsze i cieńsze ;i chyba w kazdych jest ok ![]() Pozatym wszelakie dodatki chyba tez dodają "objetosci",gdzies juz na forum wklejałam swoje rybaczki sznurowane na pupie,jak znajde to zaraz wklejam. Aha,co do dzinsów to tez polecam Wranglera i Lee,mozna tam dopaść małe rozmiarki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.