|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wrześniowe czyszczenie kosmetyczki :)
Witam
![]() Mam na wymianę trochę kosmetyków, większość tylko wypróbowana raz lub dwa razy. Zależy mi na wymianie większej ilości rzeczy, żeby nie bawić się w pojedyncze paczuszki, bo niestety nie mam na to czasu. Chcę zrobić miejsce na nowe potrzebne mi rzeczy, dlatego wymieniam się tylko na konkrety, które mnie interesują. Może być również wymiana na terenie Warszawy Wymienię: Rimmel Fix & protect makeup primer (użyty 2 razy) Golden Rose long stay liquid matte lipstick kolor 08 (użyta raz) Life volume plus spray unoszący u nasady (użyty raz) Givenchy Dahlia Divin edp 5ml nowe DKNY my NY 7ml użyte raz Giorgio Armani Acqua di Gioia edt 50 ml zużyta może 1/5 Estee Lauder Resilience Lift firming/sculpting face and neck creme 15 ml zużyta 1/4 Rimmel lasting finish 25hr kolor 203 true beige zużyta może połowa Stapiz professional oxydant emulsion 20vol. 6% 2 butle po 1L Maybelline the colossal volum express waterproof czarny, nowiutki jeszcze w filijce Venus krem do rąk intensywna ochrona i regeneracja 75ml nieużywany Venus balsam po goleniu i depilacji w piance 50ml nowy nieużywany Clinique moisture surge CC cream light użyty 2 razy Himalaya Rumalaya gel nowy nieużywanyNo36 krem na pękające pięty 75ml nowy nieużywany Szukam: Perfum Lancome Tresor la nuit w każdej ilości Paco Rabanne 1 milion Dobrych kosmetyków pielęgnacyjnych do cery mieszanej Żeli pod prysznic ładnie pachnących Oprócz kosmetyków można mnie kusić: kamizelką futrzaną brązową ewentualnie czarną ciepłymi szalikami książkami Harry Potter wszystkie części, Pretty Little Liars Lakierami hybrydowymi Semilac lub innymi o podobnym standardzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniowe czyszczenie kosmetyczki :)
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Maybelline the colossal volum express waterproof czarny, nowiutki jeszcze w filijce
Venus krem do rąk intensywna ochrona i regeneracja 75ml nieużywany Venus balsam po goleniu i depilacji w piance 50ml nowy nieużywany coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No niestety wartościowo się nie zgadzają te zapachy. Jak nie widzisz nic innego to podziękuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Może coś u mnie za : Givenchy Dahlia Divin edp 5ml nowe Estee Lauder Resilience Lift firming/sculpting face and neck creme 15 ml zużyta 1/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Givenchy Dahlia Divin edp 5ml nowe
DKNY my NY 7ml użyte raz Giorgio Armani Acqua di Gioia edt 50 ml zużyta może 1/5 Estee Lauder Resilience Lift firming/sculpting face and neck creme 15 ml zużyta 1/4 coś u mnie za coś z powyższych? ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
DKNY my NY 7ml użyte raz
Giorgio Armani Acqua di Gioia edt 50 ml zużyta może 1/5 Estee Lauder Resilience Lift firming/sculpting face and neck creme 15 ml zużyta 1/4 ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos za gioie i tusz? (tez jestem z Wawy)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.