|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Antenki-co z nimi zrobić?
Może któraś z Was wie jakiego środka użyć, żeby pozbyć się tych antenek z głowy, które się pojawiają po wyprostowaniu włosów. Trochę mnie one denerwują, a ani guma do włosów ani lakier sobie z nimi nie radzą. Nawet krem do rąk nic nie daje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Antenki-co z nimi zrobić?
Hmm ja chyba nie bardzo rozumiem, co masz na myśli pisząc "antenki"
![]() A może chodzi o to, że robią się miotełki na końcach? Jakich używasz kosmetyków do prostowania? Ja tego nie mam odkąd używam samych profesjonalnych. Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2006-01-25 o 17:09 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Antenki-co z nimi zrobić?
Antenki to są takie krótsze niż reszta i sterczące włosy. Kiedyś bardzo niedelikatnie się z moim nagłownym owłosieniem obchodziłam i mam trochę połamanych i odrastających włosów. Po wyprostowaniu całości te krótsze stoją i nie da się ich prostownicą podkręcić do dołu. Normalnie sterczą i wyglądają jak naelektryzowane. Ja również używam kosmetyki profesjonalne i moje włosy prezentują się coraz lepiej, ale nim te połamane odrosną to trochę potrwa niestety. A te antenki to normalnie mi zaczynają spędzać sen z powiek, bo nie wygląda to zbyt fajnie jak ma się gładkie włosy a na samej górze jakieś "coś" odstaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.