|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Makijaż Pirata ?? :D:D
A wlasciwie piratki... bo mojej siostrzyczce oczywiscie sie przypomnialo dzien przed ze ma byc piratka... ale oczywiscie mi przypada ja wykreowac na piratke... ehh bardzo was blagam o pomoc... nie mam pojecia jak umalowac piratke...
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Makijaż Pirata ?? :D:D
hmm... troszke brudu na twarzy
domalować kredka do oczu wąsy i albo zamalować całe oko i zrobić jakby przepaske z tego, albo po prostu założyć na jedno oko przepaske... to chyba wszystko 'must have'
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
pomozcie... chociaz jakies wskazowki...
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
no tak, ale tu chodzi o KOBIETE PIRATKE.... hehh a nie faceta, chyba nie domaluje kobiecie wąsów <lol>
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
to ciom?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
aha chyba że... ale ja mam dziś zamułe
ale chyba kobiety piratki nie różnią się AŻ tak bardzo od zwyczajnych... jedyne co mi przychodzi na myśl to właśnie ten brudek na twarzy ale żeby twarz pokryć jakiś pudrem brązującym, bo wiadomo ze piraci mieli duuużą styczność ze słoneczkiem, chusta na rozpuszczonych włosach...
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu malowac?opaska na oko,jakis sztylet,kapelusz z trupia czaszka i ubranko odpowiednie.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
po co piratce makijaż? Odpowiedni piracki strój i makijaż będzie zbędny
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

domalować kredka do oczu wąsy i albo zamalować całe oko i zrobić jakby przepaske z tego, albo po prostu założyć na jedno oko przepaske... to chyba wszystko 'must have'