|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki macie rowerek stacjonarny?
Hej!
Chcę kupić rowerek stacjonarny, najlepiej magnetyczny. Co możecie mi polecić? Tak do 500 zł i raczej używany ![]() W wątku o rowerku nikt mi nie odpisał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki macie rowerek stacjonarny?
Ja mam starego mechanicznego grata, który jeszcze dobrze spełnia swoją rolę, ale nie polecam
![]() Kuzynka kupiła przez internet jakieś 2 tygodnie temu magnetyczny, firmy nie pamiętam, model Onyx się zwie. Sprawuje się ok, tyle że siodełko ma ponoć niekompatybilne z jej tyłkiem... ale w sumie który rower nie ma po 1,5h jazdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mnie zawsze pupa boli, jak długo jeżdżę. Nie wiecie, które modele mają jakieś miękkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
500 zl strasznie duzo za rower, mysle, ze za 200 kupisz porzadny. ja dalam 100zl i to tez jakis stary grat uzywany ale uwazam, ze jak sie chce cwiczyc to mozna na wszystkim a jak sie nie ma motywacji to i rower za 1000zl nie pomoze
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Błagam nie popychaj takich bzdur. Jakieś marketowe jednorazówki tyle kosztują, jakości losowej - jeden będzie służył 2 lata (czasem jako wieszak na ciuchy) a drugi rozleci się za dwa dni i jeszcze sobie można krzywdę zrobić.
Używany rower można kupić korzystniej to prawda. Cytat:
Spróbuj popatrzeć na allegro ale blisko, żebyś mogła pojechać obejrzeć. Rozejrzyj się też w swoim mieście po "komisach" ludzie czasem kupują dobry sprzęt ale w rezultacie tylko się kurzy w domu i sprzedają dużo taniej albo robią "wystawki" i takie sprzęty lądują w komisach (poszukaj znanych marek jak kettler czy york czy podobne). Jak możesz na taki obchód zabierz z sobą kogoś kto pozna czy nie jest to sprzęt jakiś naprawiany. Warto poszukać ale nie warto ryzykować urazów za kilka zł Pozdrawiam.
Edytowane przez prettycow Czas edycji: 2013-03-03 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, chcę kupić rowerek. Możecie mi powiedzieć, czy z tych dwóch któryś jest lepszy? Na droższy mnie nie stać obecnie.
http://www.sklep- presto. pl/product-pol-31188-Rower-treningowy-SG-130B-Storm-Sapphire-5-gratisow.html http://www.sklep- presto. pl/product-pol-34026-Rower-treningowy-SG-140B-Morris-Sapphire.html Pozdrawiam ![]() Trzeba usunąś spacje przed presto i przed pl
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hop
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam sobie rowerek stacjonarny z hop-sport.pl za niecałe 300 zł i jestem z niego zadowolona. Już poprawiłam swoją kondycję. Dziennie robię na nim kilkadziesiąt ładnych kilometrów. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jesli macie możliwość obejrzeć rower używany zanim kupicie to ok zgodzę się, że można trafię na coś fajnego, co jeszcze nam posłuży, ale osobiście wołałabym zainwestować w cos porządnego. Jak się już decydujesz na zakup to chyba nie po to, żeby stał jako dodatkowy mebel w domu, tylko, żeby ćwiczyć. Nie uśmiechałoby mi się kupić za powiedzmy 300 zł używki, po pół roku intensywnych ćwiczeń coś by się skopało i musiałabym wydawać kolejne pieniądze.. To juz wolę wydać nawet 1000 na nowy sprzęt.
xxx no i jest gwarancja ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-04-14 o 14:44 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez basia_pn Czas edycji: 2016-08-29 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.